Gume - zimske

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
koliko je zdaj predpisana zakonska minimalna milimetraža na M+S gumah? google mi najde nekje 3mm, nekje pa 4mm...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
nabavil dunlop 4D pa da vidimo. vzel pri gumax.net, najboljsa cena pa naslednji dan so bile ze pri meni. priporocam.

janus

Pripravnik
3. mar 2011
167
0
16
Poglej vse njegove poste. Pa ne pozabi na njegov alter MatejSed1. Stična točka pa je njegovo podjetje, ki se ukvarja z oblikovanjem, takšnim in drugačnim, predvsem spletnih strani, k ijih potem nesebično propagira po alterju.
Stisni SPAM da se znebimo takih pijavk.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Zanima me kakšen tip gume predlagate za vožnjo po asfaltu, a tudi kar precejšnjem delu makadama in neurejenih cest. Po neki logiki bi prišla najbolj prav zimska guma, a nisem najbolj na tekočem...

Nejc_1977

Zelenc'
13. sep 2012
7
0
1
Niti ne..... dobiš tudi terenske gume, vse je seveda odvisno od avtomobila, ki ga imaš. Povej model avtomobila in dimeznije gum, pa bom preveril kaj se da dobiti.

Če se terenskih gum za tvoj model avtomobila ne dobi, pa bi bile zimske bolj ustrezne kot letne, saj je profil pri zimskih tak da 'grebe pesek in blato stran' v precej večji meri.

Predvsem pa je vse odvisno od tega koliko se voziš po asfaltu in koliko po slabših cestah oz. kakšno je razmerje med prevoženimi kilometri na eni in na drugi podlagi.

Nazadnje urejeno:

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Ksz

Sicer niso zimske, ampak da ne odpiram nove teme. Kaksen predlog, kje najceneje kupiti Vredesteinke? Mislim bolj na kaksnega vulkanizerja, ki lahko zrihta dobro ceno, ce vzmes pri njemu, na internetu so priblizno iste cene povsod. Iscem pa Vredestein Ultrac Sessanta 215/40/17 87y.