Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Žal imam na istem motorju enak 'problem'...ravno obrnil 5.000 km in ob pogledu na gumo že en malček stokam..po moje bo še za 1.000 km pa bo konec (zdaj ne vem..načeloma sem tudi jaz bolj zravnan voznik..samo zgleda da moja razmeroma velika teža tudi zahteva svoj davek na obrabi?).
Jaz bom nabavil kar Roadsmart...ker res nimam namena menjat gumo 2 x letno ob dejstvu da je vožnja turistična (pri meni je skrajni rob gume še devičnik
).
Zdaj moram le ugotoviti kje jih najugodneje kupiti, ter kdo mi jih bo zamenjal...ker trenutno nimam nikakršne volje, da bi sam jemal gumo dol
(kdo ve..na servisih (tudi uradni) lahko prineseš svoje gume ter pripelješ motor in ti potem oni menjajo?...oz. če kdo ve za koga LJ z okolico ki to počne/naredi za znosen denar...se priporočam za info.).
Bom pa obvezno menjal obe, čeprav je sprednja še zelo zelo dobra..samo bolje imeti isti oprijem na obeh...ne rečem...če bi dal zadnjo spet Bridgestone bi verjetno sprednjo obdržal (je pa tudi ta opcija vredna razmisleka, da zdaj menjaš samo zadnjo z identično kot prej, pa potem ob naslednji menjavi obe novi gumi pa npr. Roadsmart !?..vsaj s cenovnega vidika).
(OFF: si si montiral mogoče sprednjo šipco..če si katero?)