Gume-direkt.com

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Spletni ja... to govorim za 12-15 let nazaj ko ste Alteraši še pri naših gumarjih kupovali.
smirk-1.gif

Skladišče je bilo takrat v Hannoverju in zraven je bil še en velik spletni konkurent. Zdaj je gume-direkt drag v 90% primerih, lahko da še bolje laufa vse skup, ker je marža višja.

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Jaz imam enaa dokaj blizu, tako da se po šihtu mimo zapeljem in nimam nobenih dodatnih stroškov s poštnino.
Kar se pa ostalih on-line trgovin tiče imajo pa marsikje brezplačno dostavo.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
lani oktobra sem naročil zimske gume.
vse je bilo v redu,tudi mene je malo vrglo ,ko sem videl Romunija ampak ni bilo problema.
Sicer imajo Call center tudi v našem jeziku tako ,da ni problema ...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Glede ugodnih cen na gumedirekt. Prejšni teden sem zaradi poškodbe ene gume moral nabaviti dve letni gumi. Vzel sem dunlop sport blueresponse pri bližnjem vulkanizerju. Med drugim zato, ker jih je imel na zalogi v skladišču zraven delavnice (še zdaleč pa niso bile edine v ustrezni dimenziji). Sedaj sem izvlekel račun in ugotovil, da ima lokalni vulkanizer za 7 centov cenejšo eno pnevmatiko od gumedirekt
smile-1.gif
.
Kaka je potem prednost spletnega nakupa? Plačam, ko je zmontirano, se ne dotikam gume, ne gledam po trackingu, kje luta dostavna služba, vem kam se obrnem, če bo kaj narobe... Pa še lokalci nekaj zaslužijo, ker je meni vseeno pomembno, če ni velike razlike v ceni.
No, ne vem pa, kake so cene po mestih. To je bolj na "vasi".

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Se cene zelo razlikujejo tudi pri spletnikih, tako po dimenziji, kot po proizvajalcih. Če bi to tvoje bilo pravilo, potem spletniki ne bi obstajali, prej pa bi rekel, ker gre za letno pnevmatiko, da je imel vulkanizer ugodneje, ker bo drugo leto že leto starejša in jo bo težje prodal, sploh če bo na trgu že novejša pnevmatike istega proizvajalca.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.282
4.106
113
No pri množičnih dimenzijah se res ne splača več z spletom hecat. Pri eksotih pa je lahko kar ohoho razlike.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.282
4.106
113
Pa še ponudba Štajerskega trgovca
2483732-Jagergume.JPG

Priponke

• 2483732-Jagergume.JPG
    2483732-Jagergume.JPG
    138 KB · Ogledi: 509

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:Se cene zelo razlikujejo tudi pri spletnikih, tako po dimenziji, kot po proizvajalcih. Če bi to tvoje bilo pravilo, potem spletniki ne bi obstajali, prej pa bi rekel, ker gre za letno pnevmatiko, da je imel vulkanizer ugodneje, ker bo drugo leto že leto starejša in jo bo težje prodal, sploh če bo na trgu že novejša pnevmatike istega proizvajalca.
1. Obstaja določen delež ljudi, ki misli, da je po spletu vse ceneje. Ne drži, v živo se da tudi zmeniti za kako dodatno ugodnost.
2. Ta guma bo zastarela tudi za spletnega trgovca.
Sicer se ne spomnim, da bi katero leto, ko sem rabil gume, spletni trgovci lahko resno konkurirali vulkanizerjem v Dobovi (če si poklical za ceno in zraven še mešetaril, da naredijo montažo zastonj). Ne vem, kako so sedaj konkurenčni, ker so se zgodile spremembe na trgu. Vseeno sem včasih kupil kak komplet preko spleta, ker se mi ni dalo iti v čateške kopat in preživel z kakim € skupnega stroška več. Seveda pa bi bila tudi vožnja v Dobovo strošek.