gsm V917 kaj je to

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
malo gledam in najdem tale gsm terminal. je pravi "all in one" 2 sim kartici, wifi... zame zelooo primeren. samo ne zaupam čisto temu. se bojim da je zadaj kak poceni taiwan skropucalo...

kdo pozna?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
To je izgleda kitajska kopija Nokie N97 z iPhone-ovimi ikonami
smile-1.gif
...

V902A.jpg

http://cgi.ebay.co.uk/2G-Quad-...9#ht_4352wt_721

http://www.salomon.si/oglas.as...m/GSM%20aparati

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Glede na to da je kitajček je bolj tko tko... Za gledat nepretirano uporabo.
Je pa meni osebno všeč koncept Iphone + qwerty še gps ter kakovostnejša izdelava pa je zmaga
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Meni je vsec d-pad na tipkovnici...sam svoj telefon uporabljam tudi za igranje in dober dpad bi izkušnjo samo še izboljal...vse lepo in prav ko lahko zaženeš Zeldo ali Duke 3D na telefonu ampak s nerodnim 4 smernim d-padom je kontola bolj tako tako, dobro za preganjanje časa ko imaš nekaj minut odveč ampak lahko bi bilo še toliko boljše.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ce bos na tole stvar, s CungaLunga operacijskim sistemom spravil gor Zeldo in Duke 3D, potem sem jaz marsovec.
smile-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Ne mislim na to stvar, samo pravim da bi lahko prišel ven kak mobilnik od priznane znamke ki bi imel dober d-pad. Sploh recimo na kakem novejšem WinMo telefonu bi ga bilo lepo videt, sploh glede na to da je rpavkar za WinMo izšel emulator za playstation, ki če le imaš količkaj spodoben telefon (vsaj 800mhz) poganja večino iger s polno hitrostjo. Za take primere bi prišel dpad hudo prav.

Drugače pa tako Duke 3D kot zelda delata prav lepo na E71 :D Na teleefonu poganjam emulatorje za GB, GBA in SNES kar da skupaj nekako različnih zeld, za symbian pa prav tako obstaja build Duka 3D ki je prav zasvoljiv...sem ga moral odstaranit s telefona, ker je produktivnost meni ter ostalim v pisarni hitro upadla ko smo ugotovili da lahko na telefonu igramo legendo od Duka
cool-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Vidim, da si zeeelo nezahtevn, očitno še nisi videl, kaki špili so za iphona.Že 2g bo dovolj
wink-1.gif
hint: youtbe gameloft iphone (driver, sandstorm, holdem, dungeon hunter.....)

ON: Ne kupovat teh kitajskih polizdelkov.Uporabljeni materiali so bolj strupeni, kot bi si mislil, kvaliteta izdelave je zelo slaba, ni nobene softwerske podpore, mogoče se da gor usposobit java appse in igre. Sigurno so vse vgrajene komponente poceni/ majn kvalitetne in majn zanesljive, kot v telefonu priznanega proizvajalca.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Vidim, da si zeeelo nezahtevn, očitno še nisi videl, kaki špili so za iphona.Že 2g bo dovolj
wink-1.gif
hint: youtbe gameloft iphone (driver, sandstorm, holdem, dungeon hunter.....)

Videl videl, ampak če lahko na spodobnem WinMo telefonu igram driverja, poleg tega pa še gran turismo, nfs 3,4 in 5, ridge racerja in še nešteto drugih naslovov iz impresivne playstationove zbirke potem se lahko iphone nekako skrije
smile-1.gif

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
playstation igre lahko na windows mobile telefonih igraš tudi z bluetooth game pade-om
wink-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
BGP100
smile-1.gif

Saj vem da kompliciram brezveze in da če hočem igrat igrice zunaj hiše je bolj priročno če spakiram zraven NDS ali PSP ampak ponavadi se mi ne da še dodatne krame vlačit naokoli
smile-1.gif

Se pa trenutno zanimam za Omnio Pro B7610 ki ima praktično vse kar rabim....razen dpada seveda
smile-1.gif