gsm modem za obcasno uporabo

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.841
-414
113
na racunalu je ze sedaj za dobrih 100gb muzike in spotov.

tko da ocitno je se premalo....

nimas kej, take so zelje nasih dj mojstrov.
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.841
-414
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
pomoje bomo zaenkrt probali s to kartico, ce pa ne bo ok, bomo pa kupil simobilovo...

Verjetno bo se najbolje tako... Itak izgubis zgolj nekaj drobiza
smile-1.gif
... ce ti ne ustreza ... Najceneje bo sploh, ce se kje dobis tale USB modem s kupaj s SIM kartico, ki je po polovicni ceni (slabih 20€) >> http://www.tusmobil.si/mobilni-internet-predplacniki/tusmobil-mobilni-internet-komplet-usb-sew899 in vkljucuje poleg SIM kartice tudi en dan surfanja ...

modem more bit lte, ker tole ze skor povsod lovi in je fajn, da kdaj tud kaksno tekmo pogledas preko tvin-a...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.841
-414
113
Citat:
Uporabnik darkstar66 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
nope...

to je drustvo odvisnikov od glasbe....

zal je youtube edini vir glasbe, katero si izbiras po mili volji...

Pa ne bi pač "žrtvoval" dva deževna popoldneva in si pač z youtuba naredil mp3-je? Do sezone piknikov mate še kar nekaj časa. Potem pa samo dodajaš k zbirki. In pol je to to, na pa da vlečeš sabo na piknik en kup kablov pa baterij.

uf ko vlecemo s seboj 2x boxe pa mesalko res ni problem se en kabel za laptop in usb modem...

smžrtvoval veliko dezevnih sobot in snemal muziko se iz dc++, sam ti po pravici povem da se mi ne da vec... je lazje odtipkat na youtubu in das play in je...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.492
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

modem more bit lte, ker tole ze skor povsod lovi in je fajn, da kdaj tud kaksno tekmo pogledas preko tvin-a...

Tukaj dobis USB modem za 15€ (Samo SMI kartica stane 5€, komplet pa slabih 20€)... Pri Tusmobilu itak LTE pomoje se kaksno leto ne bo tako razsirjen, kot pri ostalih operaterjih, ki ze imajo LTE ... Edino kar je lahko problem je to,d a je ta USB modem verjetno zaklenjen na Tusmobil ...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.841
-414
113
ja kabel za laptop itak rabis. je skupaj spakiran in je. vzames torbo in gres. pac ni mi prakticno se telefon iskat, pa še za to skrbet...

zdej se mi je ponudila ena sansa, da dobim od mobitela simko... bomo vidl kater paket je...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.841
-414
113
no, sm se zdej še malo bolj pozanimal...

predlagani tuš mobil omogoča samo Edge pa UMTS...

Simobil - na predplačniški simki sploh ni možno LTE...

Za mobitel mi pa kolega še rihta informacije...

Ampak sem nabavil simobil kartico, poveže se z 3g, če dam v nastavitvah usb modemba 3g/4G... ampak dela počasi. Če dam v nastavitvah AUTO, se mi poveže z 2G, to pa tud počasi dela...