GSM-ji in prenos podatkov

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Mogoče malo neumno vprašanje, ampak glede na to, da je sedaj pri Mobitel Džabest paketu na voljo 1024MB podatkov brezplačno, me zanima na kakšen način pokurite te podatke
confused-1.gif

Obiskujete internetne strani (katere?), rabite za maile, uporabljate RSS na veliko oziroma kaj tretjega?

tri10let

Pripravnik
29. jul 2007
60
1
8
Travian pa pol mal travian pa malo avto-net pa malo travian.
Pa čez čas travian, avto-net pa travian pa alter pa travian.....
itd
cool-1.gif

lp

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.467
6.972
113
- mail
- internet
- rss, podcast
- messenger
- torrent (to imam bolj za solucijo v sili, skoraj nikoli ne uporabljam, pomirjujoče pa je vedeti, da v sili bi lahko)
v glavnem raba internetne povezave za vse stvari kot na računalniku. Je pa user experience veliko slabši kot na računalniku (manjši ekran predvsem), zato še:
- naredim iz telefona wi-fi hotspot, da imam na računalniku povezavo do interneta

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Sej mene ravno to moti, da recimo gledanje internetnih strani, ki niso optimizirane za GSM oz. PDA-je mi je zaradi majhnega ekrana moteče, tudi odpiranje določenih stvari deluje zelo počasi (če so obsežne)...tako da ravno ne uživam v tem.

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
na telefonu uporabljam email, rss novice, pa tudi brskanje po spletnih straneh, ampak to bolj za nujne stvari. drugače pa v povezavi z laptopom tam, kjer ni na voljo druge povezave in pa včasih v študentskem domu, kjer internet večkrat zejbava. in to kar hitro nanese 1gb

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Sej mene ravno to moti, da recimo gledanje internetnih strani, ki niso optimizirane za GSM oz. PDA-je mi je zaradi majhnega ekrana moteče, tudi odpiranje določenih stvari deluje zelo počasi (če so obsežne)...tako da ravno ne uživam v tem.

Jast tega ne opazim da bi počasi odpiralo, sicer pa z opero mino hitreje odpira strani in se da normalno pregledovati strani.

lp

natucy

Zelenc'
22. dec 2008
2
0
1
Pozdravljeni!
Sem naročnik džabest paketa in lastnik Lg-ja ks360 etna.Zanima pa me kako se vklopi internet oz. msn in ostale reči ? prišel sem do nekega interneta, vendar mi le-ta ne porablja 1Gb prenosov.
Hvala Lp

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Torej povezes svoj mobitel z laptopom? (kako, kaka je hitrost)

Si na MSNju dosegljiv vec ali maj nonstop al se vpisujes in izpisujes? (glede nato da msn nebi smel "zret" podatkov ce je na
"standby" in si z nikomer ne pises...

Sam iscem podobno resitev kot si jo opisal, pa da vidim kako se to obnese v praksi...

vodka

Pripravnik
26. apr 2008
56
0
6
msn "zre" podatke tud k si ne pises, sicer mal ampa tud k si pises ne bos dot porabu.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.922
113
pri taščici
Laptop lahko uporabljam tudi tam kjer sicer ni neta..

ENostavno ga sparim preko BT z gsm vzpostavim klicno povezavo in že srfam... 2 tedna v bolnici mi je prav prišlo, pa še kje....