grški otok se odcepi

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Naj se k nam pricepijo, bomo melo teritorjalno morje do Grčije, zaprli Hrčkom dostop do mednarodnih voda pa naj se v Zagrebu prelomijo, ko bomo mi uvedli Ribolovno cono.
hysterical-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
A smo bili do zdaj pod Grki, da bi nam bilo tega treba?
evil.gif

Enkrat smo že bili, a ni dovolj?

Nazadnje urejeno:

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Če se pa oni lahko priključijo Avstriji, zakaj se pa mi ne bi mogli

zato ker naši politiki ne bi mogli več dnara krast

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Jst bi šel kr nazaj, pa me naj zatirajo in ponemčujejo.....ko so nas nazadnje, smo se kr dvignili na civilizacijski lojtri, zadnjih par deset let pa drsimo , de bo kmalu klinov zmanjkalo
cry12bpy.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Eh, še eno nabijanje 24kur. Nikjer na internetu nisem našel ničesar o kaki pogodbi, ki drži 100 let.
Wikipedia recimo pravi "It remained part of the Ottoman Empire until July 17, 1912 when the Ikarians expelled a Turkish garrison and thereby achieved independence."
Vseeno mi je Wikipedia bolj verodostojna kot 24kur...
Če kdo najde kaj drugega pa naj me popravi.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Vir iz Grčije, grk. Nekaj se spomni iz šole, da je bil nek hec o sto letih, kaj točno pa ne. O kakršnemkoli referendumu ne ve nihče nič, kar še ne pomeni, da ni res. V kaosu, ki ga imajo, se jim lahko Krf odcepi, pa ne bodo opazili.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

zato ker bomo čefurji dal obe očesi in pridelal par novih na nogah za to našo deželico
Sj ni treba it zraven, lahko na balkanu ostaneš
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Nisem imel tega v mislih.....
Moj odgovor je vreden najmanj 2tedna toplic, zato ga bom obdržal raj zase
evil.gif

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Res bi bilo dobro, če bi lahko za 100 let najeli kakšen otok. Po možnosti tropskega, bi vsaj banane uvažali brez carine.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

zato ker bomo čefurji dal obe očesi in pridelal par novih na nogah za to našo deželico
Sj ni treba it zraven, lahko na balkanu ostaneš
evil.gif

kako bova midva sa fužina išla ti v avstrioju jaz ne, ko pa sva u istom bloku, na istom štuku....

a ti dam jaz en odogovr za tri teden toplic

vam, švabo cuzarjem bi jaz dal karto, pa še malico..pa paket kondomčkov in Naulite nemško v dveh tednih plus dodatek,Nemščina po naše.

pa bana ne bo, ker mene pošiljate na osnovi nacije nekam, kar je nacionalizem, pa ni bana, jaz sem pa vas na osnovi razmišljanja, kar je pogojeno z idiotizmom.. idi, o ti zemo...razumes

kako bo s slovenijo

tkole

slo ven i ja
najprej vi švabam, pol pa đe jaz nekam

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Jaz sem še vedno za to, da jih povabimo v španovijo. Klinc gleda holcerje. Samo to, da bomo Hrčkom nagajal je priceless.