Greta

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.269
2.533
113
Glede Grete (POZOR! ni za mladoletne osebe!) :

Glede ytbnd (takole se je tokrat začelo!:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.659
15.703
113
:oops1:

It is understood he declared 'this ends here' before walking up to the road block on a section of the Pan-American Highway in the Chame district and getting into a heated argument with a group of men that included the two victims. In front of a large number of photographers and television crews there to film the protest, he then gunned down the two men. Eliécer Plicett, a lawyer for the two victims, said Darlington was being charged with murder and illegal possession of a gun, TVN Noticias reported. However, local media has reported he could avoid jail time because of his age.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.603
-1.372
63
IMG_20231113_193644.jpg

zakon

Guru
16. maj 2008
8.753
800
113
toti Maribor

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Meni se zdi odločitev sodišča smiselna in pravilna. Pri nas se navaden smrtnik uradno ne sme peljati po gozdni cesti. Če gremo na Pokljuko, so lepi makadami, kjer je prepovedano za kolesa in ponekod tudi peš.
Zakaj bi se potem lahko po reki fijakali snemalci reklame in proizvajalci avtov? So nadljudje? Me prav zanima, če so za to snemanje z vožnjo po reki (v naravnem okolju) dobili dovoljenje pri nas in kdo ga je dal, oziroma kdo ga sploh lahko izda.

• Haha
Reactions: sixpower

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.366
10.639
113
nisi razumel, posneto je CGI..gre za prodajanje zgodbe kaj avto kao zmore, in potem imaš v glavi da imaš stroj, idilično zmore vse, tudi bohinjski slap. V zivljenju pa tak ne vidi niti makadam. Za to gre. Prodajanje iluzij. Ampak v woke agnedi se zdi da bodo vsi s pickupi šli plužit v Savo in naprej. To je to, usa stil, ko ni več zdrave kmečke pameti.
Če je prepoved za vožnjo po reki, je tak prepoved. AD gor ali dol. pa če v ADu buldožer dela novo strugo v narodnem parku....

Potem pa pride avgust in zgornje savinjska.... a bo kdo tožil naravo za uničenje struge? v realnem času. Glup narod.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower