Gremo "razgledovat" Ali ste vedeli da,...?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.767
113
No, moja punca si komot lahko poliže levi komolec. Meni pa manjka 3cm.
smirk-1.gif

Ni treba okoli preveč trositi teh "modrosti"
edit:
Na koncu tega videa http://video.google.com/videoplay?docid=299154820198629881&q=slon+in+sadez
grims-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.809
561
113
42
povsod malo
shocked-1.gif
da ne bom jaz mogel vračat pira zaradi tega! Amapk na videu si ne poliže celega komolca ampak samo vogalčke AHA!

Pa tole lahko sami poskusite doma če preveč sladkamo npr čaj npr 6 žlic sladkorja in damo ščepec soli notri izniči sladkobo.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
shocked-1.gif
da ne bom jaz mogel vračat pira zaradi tega! Amapk na videu si ne poliže celega komolca ampak samo vogalčke AHA!

Pa tole lahko sami poskusite doma če preveč sladkamo npr čaj npr 6 žlic sladkorja in damo ščepec soli notri izniči sladkobo.

To so enkrat trdili v brainiacu na discovery channelu, da si nemoreš polizati komolca, pa so dobili nevem koliko posnetkov tako da je ta trditev ovržena - veliko ljudi si lahko poliže komolec, sploh pa otroci k majo krajše roke.

LP

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Daj najprej probaj tole, potem pa še enkrat poskusi ponoviti tole trditev.
bonk.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:

Torej moraš potem dati še eno žličko sladkorja, da je čaj spet ravnoprav sladek?
grin1.gif