Gremo na kavo?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
To mi je malo daleč, grem že raje do lovelove-ja pa mi on časti v njihovi menzi
tongue-1.gif

Policajčke imam pa čez cesto, pa bi mogoče šel pogledat. Ve kdo kako je v menzi DELO?

ne vem kako je zdej tm, ampak prej je bla hrana ogabna
crazy1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
pa kje to, jaz dam za glavno jed cca 4eur, pol pa še za solato od 1-1,5eur.... Menza WTC

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
To mi je malo daleč, grem že raje do lovelove-ja pa mi on časti v njihovi menzi
tongue-1.gif

Policajčke imam pa čez cesto, pa bi mogoče šel pogledat. Ve kdo kako je v menzi DELO?

če ne pozabim, vprašam jutri kolegico, če kej ve, k je tm zravn
wink-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
pa kje to, jaz dam za glavno jed cca 4eur, pol pa še za solato od 1-1,5eur.... Menza WTC

cosa nostra arena, piščanc v solati cca 4€. kosilo za 2 komot manj kot 10€. praktično 4 free. ne pa piazza, kjer je samo solata 5€. pica pa 7€. kje je tuki logika
confused-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
v Casi nostri sem pa včasih malical in je mal predraga za tisto kar dobiš... je pa rees da na bon sem se še najedel.

Piazza pa itak nikoli ni bla poceni, ampak sem vsaj konstantno zadovoljen kadar sem tam jedel.

Meni ni logike tu, kot je Pediater pokazal, pa nimajo samo kave tako poceni. Zanimivo da novinarji grejo na parlamentarnih tiskovkah jest v parlamentu (lahko), pa nihče ne poslika še tistih računov... po tistem, kar se za parlamentarno menzo piše, ima ena navadna menza še vedno 100% maržo?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.469
113
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Zanimivo da novinarji grejo na parlamentarnih tiskovkah jest v parlamentu (lahko), pa nihče ne poslika še tistih računov...
Ne grizi roke, ki te hrani.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mislim da ne.

Greš pa lahko čez cesto, kjer je kava samo 1,5€, za 3,3€ dobiš pa skoraj že cel sendvič!

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
pa to morš razumet zakaj je tok poceni. revčki so tam vsi na sociali in si ne morjo prvoščit kave za 1 ali 2 €
frown-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Mislim da ne.

Greš pa lahko čez cesto, kjer je kava samo 1,5€, za 3,3€ dobiš pa skoraj že cel sendvič!

Gremo probat... se "oblečemo" ko gospoda iz DZ, pa se naredimo domače
hysterical-1.gif

p.s.: a ne bi blo fino, če bi meli bone? Bi ti plačali, da bi njihov bon vzel
aplauz.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Samo nekoga ki se znajde notri, bi morali s sabo met, da nas prav pripelje in zrihta še kak popust za študente
nahrung002.gif
Jaz se znajdem notri in ti povem, da ne prideš niti do stopnišča, če nimaš za to dovoljenja.
Drugače pa, ko prideš notri, greš mimo policajev, potem do vrha stopnic, skozi vrata in levo, na koncu po stopnicah in takoj nato desno ou stopnicah do kleti. To je to.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
pa to morš razumet zakaj je tok poceni. revčki so tam vsi na sociali in si ne morjo prvoščit kave za 1 ali 2 €
frown-1.gif

Pa še 200 evrov bruto so jim sedaj vzeli. A se bo le zaradi tega obrok in pa kava pocenila?
hysterical-1.gif