Green laser pointer

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
A ima kdo to igračko doma? Jaz sem od koelga dobil 30mW laser, pa nese ko stomater..no vsaj je, dokler je delal bemumiša!
cry12bpy.gif
Green Laser

Floki

Guru
6. sep 2007
10.097
3.173
113
Jaz ga imam 100mW sem ga nabavil v tujini za male pare dober za kazanje zvezd kaj več pa ne ker je premočan

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.039
5.651
113
Citat:
Uporabnik eCoyote pravi:
V bistu - samo za zabavo ja :p

2 sta ga zanč uporabljala u enem srebrnem golfu IV za svett nasproti vozečim v oči
10.gif

Jih morm pohvalt.....čez manj kot 5 min sta že dve octavii šibale po celovški kamr naj bi šel po mojem opisu golf
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

jmarkoos

Pripravnik
21. apr 2011
98
0
6
kupto.si
izven zabav ....se uporablja za predvsem predstavitve na konferencah in podobno - imate predstavitev v power pointu - in od zadaj pokažete želene detaile na platnu- tako se vam ni potrebno sprehajati pred platnom in kazati s prstom ali palico....zelo pripročna in dobra zadeva. Za pisarniško uporabo se ga da kupiti že od 15 € - tudi s tem lahko nakažete na zvezde,... močnejši se pa zakonsko naj ne bi prodajali - oziroma s posebnimi dovoljenji ( primer : tudi ebay pozna to omejitiv )

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ne bo, bo kar par sto mW potrebnih. Tudi to se da kupiti na Internetu brez tezav, samo upostevajte, da bo zadeva relativno hitro krepnila (dioda je preslabo hlajena oziroma prevec "navita") in gre kup denarja v nic.

cat

Fizikalc
3. sep 2007
903
53
28
Copy / paste iz Dealextreme :

Attention Australian Customers: due to new regulations enforced by the Australian Customs, orders of >1mW lasers units shipped to the Australia are no longer accepted. Orders that were previously accepted and unshipped will be cancelled and refunded to customers. This affects Australian orders only.

United States Customers Only: due to new regulations enforced by the US FDA and PayPal, orders of >5mW lasers units shipped to the United States are no longer accepted. Orders that were previously accepted and unshipped will be cancelled and refunded to customers. This affects United States orders only.

Nikjer ni omenjene Evrope in tudi ni bil noben problem dobiti 50mW