Gre kdo z mano?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
Kaj pa če bi masterr-a vzel poleg?
evil.gif

win-win situacija. On vidi svet izven svojega kraja, ti imaš družbo, mi pa imamo mir
smile-1.gif

Ajde, žajfi grema?

Sendvičev nebo zmanjkalo (slanina s poprom, smarješi rog sir in kumare), cel čas se boš za glavo držal kako porabo boma mela,
opazovala boma poršeje kako bodo padali mimo, kritiziral boš lahko moje kajenje med vožnjo, in če boš priden in ne preveč
spraševal, ti bom dal za vozit
smile-1.gif
Pa še češko boš videl, ker grema skoz Prago, ker morem fotru po neko pivo in kekse, za sebe
pa malo absintha.
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
pol se pa kr lepo sam peli

pa ti si nor, f berlin je pa ja 1000km, pa f polotu...

a je masaža vključena? ker če se pelem 2000km v polotu me pol 3 tajke ne sestavijo fkup

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
mX, dostikrat sm že bil v Berlinu in šu bi z veseljem če nebi mel tako natrpanega urnika - zihr sm da nama nebi bil dolgcajt
evil.gif

pomoje še radia nebi rabu pržigat
hysterical-1.gif

LP.S

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma kaj se tako cudite. Malo se potrpi pa je. Jaz sem bil s Kangoojem diesel (ne dci, navaden diesel)v Lizboni ter v Napoliju in z Accentom 1.5 crdi (3 cilindre) v Zenevi.
Vedno smo bili v avtu 3je ali 4je.

jagnjetina

Pripravnik
30. dec 2010
181
0
16
grem sam z bimo. dej za bencin, pa hrano, pa v kurbenhaus bo treba tudi it v obe smeri. Pa še rauhala bomo lahko. Sam pol bi nazajgrede v Pragi do nedelje potegnila...lok-lok pa to pa muceeeeeeeeee, pa obvezno moreš zram met ene 5 komadov za črte po avtocesti risat ! hahahah

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.226
3.586
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
in te papirje se ne da po pošti poslati? v 21 stoletju?
Poslovnim partnerjem v Nemčiji je treba iti malo rit polizat, saj je lepo napisal, ali kaj vam ni jasno. Kaj mislite čemu služijo razni poslovni sestanki in kosila? Mislite, da res na kosilu ali večerji podpisujejo največje posle? Temu se reče lobiranje. Malcom gre v Nemčijo lobirat, ti papirji so samo kamuflaža ...