mi smo šli na ''počitnice'' kot študenterija.....v eno kabino smo zbasali vso prtljago (placa za ležat ni bilo), ter uporabljali smo še tuš....to je bilo vse.....spali smo na hodniku, kolikor smo pač spali.....le zjutraj smo se mogli umaknit da so posesali....
3 dni dol in 3 nazaj je res malo preveč, prideš vsa zmantran.....sicer se nas je usmilil tudi en natakar in rekel da če želimo lahko prespimo v barčku..(udobni fotelji) samo je rekel da nas more not zaklenit, in še wc ni bilo noter, tako da je situacija odpadla....
jaz se spomnem da sem bil vsa polomljen, ter konstantno je ropotal motor ladje, tisto vibriranje te prav živcira.....noben te ni brcal da se umakni, češ da tam ne smeš spat...itd..
za nazaj pa smo šli spat v avio predel......sicer je bil 3/4 prost.....plačevali nismo nobenih kart, ker smo se švercali noter....spali smo pa tako da smo se ulegli na tla med dva sedeža in pokrili s kapo po glavi....noben te ni zbujal in težil....
ladja je pa bila anek lines....
je pa res dogajalo na ladji.....pretep z mornarji, vrgli v morje rešilni čoln, pokradli free shop in zmetali v morje, na koncu nas niso hoteli spustit z ladje dokler ne poravnamo stroškov....in kot nalašč je potem še policija s kužkom našla travo (beri zadnja komora na ladji - vsi smrdeli)...začeli premetavat potovalke.....in ko smo se vidli že v velikem dreku, je na našo srečo skoču en ilegalec s 3 štuka v morje...seveda so vsi policajčki tekli k njemu in nas pustili da oddidemo....
da ne omenjam kako pozabli pasoš v busu....tekli s taksijem 100km za njim