Samo po mojem ti morajo poslati v slovenskem jeziku... EU pa to...Če te niso pohopsali,lahko po moje mirno spiš.
Sicer , če ti v Grščini pošlje itaq ne boš znal prebrati.
Kako dolgo so rabili Avstrijci za to ?Samo po mojem ti morajo poslati v slovenskem jeziku... EU pa to...
Iz Gruzije sem dobil v desetih dneh. Rentacar nič ne prepošilja (in se jebe s tem ali in kdaj boš ti plačal kazen). Prefakturirajo znesek kazni in si postrežejo s kartice.Kako dolgo so rabili Avstrijci za to ?
Ti bi pa od Grka.
Razen ,če je rent a car ,pol znaš kaj dobiti.
Kaj Gruzije.Iz Gruzije sem dobil v desetih dneh. Rentacar nič ne prepošilja (in se jebe s tem ali in kdaj boš ti plačal kazen). Prefakturirajo znesek kazni in si postrežejo s kartice.
Renta car dobi kazen, imajo podatke o tvoji kreditni in ti lepo odbijejo znesek dol, pa zraven še stroške plačila kazni, to imaš pa napisano v pogodbi o najemu, nekateri to zaračunavajo par 10 eur nekateri krepko čez 100 eurPozdravljeni,
Ima kdo izkušnje s stacionarnimi radarji v Grčiji? Kreta? Je že kdo dobil lepe pozdrave?
Pozdravljeni,
Ima kdo izkušnje s stacionarnimi radarji v Grčiji? Kreta? Je že kdo dobil lepe pozdrave?
Renta car dobi kazen, imajo podatke o tvoji kreditni in ti lepo odbijejo znesek dol, pa zraven še stroške plačila kazni, to imaš pa napisano v pogodbi o najemu, nekateri to zaračunavajo par 10 eur nekateri krepko čez 100 eur
Kakšne bančne karte to imate, da vam vsak lahko dol vzame kako se mu zljubi?Renta car dobi kazen, imajo podatke o tvoji kreditni in ti lepo odbijejo znesek dol, pa zraven še stroške plačila kazni, to imaš pa napisano v pogodbi o najemu, nekateri to zaračunavajo par 10 eur nekateri krepko čez 100 eur
Kreditne.Kakšne bančne karte to imate, da vam vsak lahko dol vzame kako se mu zljubi?
Naredimo dve salti in smo že tam kjer ni muh.Kakšne bančne karte to imate, da vam vsak lahko dol vzame kako se mu zljubi?
Take kot 90 % naše kugleKakšne bančne karte to imate, da vam vsak lahko dol vzame kako se mu zljubi?
Ampak podatki kartice se pa hranijo še nekaj časa po temJa ampak samo dokler ni odblokade rezerviranih sredstvev.