Citat:
Uporabnik grobo pravi:
Jaz sem bil z tamalo lani tukaj .Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Iščem in iščem, pa se ne morem odločiti. Pozna kdo hotel, ki je iz prve roke OK in ne predrag? Poudarek na prijaznosti družinam (večje sobe) in posebej otrokom (igrišča, otroški bazen, otroški sedeži v restavraciji, animacija, itd.). Vleče me na Rodos ali Zakintos. Lahko tudi kam drugam, samo da se leti iz Ljubljane.
Zelo zadovoljen, če te zanima pa kaj več, pa kar vprašaj.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
toroni hotel, halkidiki
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik grobo pravi:
Jaz sem bil z tamalo lani tukaj .Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Iščem in iščem, pa se ne morem odločiti. Pozna kdo hotel, ki je iz prve roke OK in ne predrag? Poudarek na prijaznosti družinam (večje sobe) in posebej otrokom (igrišča, otroški bazen, otroški sedeži v restavraciji, animacija, itd.). Vleče me na Rodos ali Zakintos. Lahko tudi kam drugam, samo da se leti iz Ljubljane.
Zelo zadovoljen, če te zanima pa kaj več, pa kar vprašaj.
2000€ za en teden all-inclusive za dva odrasla in dva mala otroka?Trenutno imam dva favorita (4* PolP, Kos ali Rodos) za 14 dni krepko pod 2k€.
Otroci niso problem. Problem so penzionisti. To je nevzgojen narod. Govorim iz izkušenj, ker sem prespal eno noč v hotelu Delfin (Izola). Že dolgo nisem doživel, da bi kdo preskočil vrsto pri samopostrežbi, tam pa sem videl en kup takih primerov. Naš 4-letnik tega ni počel in je lepo počakal, da si je izbral, kaj bi jedel (no ja, če bi sploh kaj).Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:In kako bi ti obvladal 4-letnika, ki ne bi počasi jedel ali pa sploh ne bi jedel in bi raje tekal po restavraciji? Da vidim strokovnjaka...
Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
@CahoRen
Sploh ni dalec...ce špa se ti ne da vozit, se ruknes na trajekt...smo v eni podobni temi diskutiral otrajektu v Grcijo...je bila cena 180€ povratna za avto in 2 osebi
LP
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
ok, hvala.
Če bo odločitev padla, te bom pocukal po zs ali pa na piru za dodatni info... trenutno še niti ne vem ali bi šel v kamp,
apartma ali hotel, opcije so vse odprte, prioriteta mi je predvsem brez gužve na plaži in plaža primerna otrokom. Se pravi brez
meduz, ježev, skal itd...
Cene v trgovinah so verjetno nekje na istem nivoju kot naše ? Gostilne imajo menda nabite cene ?