Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.882
6.961
113
Se pa tu lepo vidi, zakaj je zoki tako priljubljen, čeprav je verjetno večja baraba kot vsi ostali skupaj. Kangler in popovič sta izpadla čista bedaka, zoki pa lepo tiho, se udeležuje protestov in širi populizem.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Nikakor ne! Izjava Popoviča se mi zdi duhovita in sem se ji nasmejal.

Ne vem, ali je Kagler res tako zabit, da stresa takšne izjave. Lahko bi vsaj kakšnega sposobnega PR-ovca najel, z vsako izjavo se bolj pogreza v drek.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.882
6.961
113
Moraš razumeti, da kangler nima izobrazbe, splošne razgledanosti, retorika pa je na nivoju osnovne šole.

Saj v bistvu je povedal resnico, da si naj pogledamo popoviča in zokija, ki sta, pomoje, hujša, kot on. Ampak to je povedal na res neumen način, ampak tak je kangler, predvidevam, da ga prej nisi poznal
smile-1.gif

mb_vijola

Zelenc'
28. nov 2012
28
0
1
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
.......
Podpiram policiste in dajmo raje odkrivati tiste, ki so na njih metali granitke, ne pa imaginarne organizatorje mirnih spontanih shodov, kar je nonsens že samo po sebi.
467716-post_slo.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Zdaj počasi prihajajo dobri možje in upam, da uslišijo naše želje.
cheer.gif
Sicer bo pa zdaj, ko bodo stavkali še sindikati, pritisk še večji, eden od njih nam bo prinesel "darilo".

majč

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mater vam. Sem par minut iskal to njegovo izjavo, nazadnje sem jo našel v slo. novicah. A je ne more naslednjič nekdo citirat gor?
jezen.gif

Citat:
Tudi sam odstopim takoj, če odstopita Barack Obama ter Hu Jintao in se Kate Middleton loči od princa Williama.

- Don Popo -

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.882
6.961
113
Poudariti je potrebno, da Hu več ne vodi kitajske partije, tako da tale popovičeva je v stilu kanglera. Mimo.
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Glede na to, da nekateri uporbniki Snecerja in mene obtožujejo, da sva midva "hujskača in organizatorja in ne vem kaj še" vam lahko samo rečem, da se strinjam z spodaj napisanim.
Srčno upam, da bo kdo izmed tistih, ki se bo sprehajal v ponedeljek po Mariborskih ulicah si vzel zgled in da bo imel nagelj pri sebi namesto česa drugega.

Citat:

SINDIKAT POLICISTOV SLOVENIJE
Kidričeva 24/b
3000 Celje

-članom SPS

ZADEVA: POLICISTI IMAMO SVOJE DOSTOJANSTVO!

Po množičnih demonstracijah, ki so ta teden potekale po Sloveniji in so še napovedane za prihodnje dni, je delodajalec policistom namenil dodatek za posebne obremenitve, ki je predpisan z zakonom in drugimi akti.
Za policiste ta dodatek nikakor ne pomeni, da bi se distancirali od ljudi, ki so se udeležili protestov. Policisti podpiramo ljudi in demonstracije za pravno in socialno državo ter proti koruptivnim in sprevrženim politikom. Če je kdo s tem dodatkom za posebne obremenitve ob demonstracijah želel spremeniti mnenje ali prepričanje policistov, se je zagotovo zmotil! Teža dodatkov, ki jih je namenila vlada policistom, ne more odtehtati teže granitnih kock, ki so padale po policistih!
Tudi policisti si želimo sprememb! Želimo si mirnih demonstracij, ki jih vsem državljankam in državljanom zagotavlja Ustava. Želimo si svobodno izraziti svoje mnenje, svoje nestrinjanje! Vlada bi se morala zavedati svoje odgovornosti, da so njeni ukrepi na ulice pripeljali nezadovoljne ljudi. Politiki bi se morali resno zamisliti nad svojim početjem in zanj odgovarjati.
In tukaj smo policisti v hudem precepu. Varovati moramo življenje ljudi in premoženje, med katerimi so tudi nekateri sprevženi in koruptivni politiki. Kljub temu bomo svoje naloge opravljali profesionalno – varovali življenje in premoženje ljudi.
Biti policist ni poklic temveč poslanstvo in tega bi se vodstvo policije moralo končno začeti zavedati, pri uveljavljanju našega poklicnega standarda! Protestom in vsem aktivnostim se v mirnem duhu pridružujemo vsi člani Sindikata policistov Slovenije. Stojimo za našimi člani in jih podpiramo!

Lep pozdrav,

Zoran PETROVIČ l.r.
PREDSEDNIK SPS

Citat:
"Ne prepoznamo se več v nobeni politični opciji," so še dejali protestniki. Nekateri so prinesli s seboj napise "Fertik ste", drugi pa rože. Pravijo, da namesto granitnih kock in jajc in pozivajo k mirnim protestom, za pravno državo . "Brigajo nas levi, desni, pikčasti. Protestiramo, ker so nam vsi na oblasti ukradli državo," pravijo udeleženci shoda. "Medtem, ko mi stradamo oni bogatijo," še dodajajo.

Med ljudmi krožijo letaki s sliko stisnjene pesti kot simbola revolucije. Pred občinsko stavo pa je nekdo postavil svečo in papir z napisom za pravno državo, čez pa položil nagelj. Nageljne na gumbnici nosijo tudi policisti.

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
.......
Podpiram policiste in dajmo raje odkrivati tiste, ki so na njih metali granitke, ne pa imaginarne organizatorje mirnih spontanih shodov, kar je nonsens že samo po sebi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne, ti ne jaz, nisva hujskača. Objavljam samo na alterju.

In kot zanimivost lahko povem, da sva na alter meeting prišla le midva + še kakšen zraven sponatno.

Sem pa sedaj dobil informacijo, da smo organizatorji oziroma soorganizatorji vsi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Še en slogan kranjskih protestnikov: "Narod, ki je lačen, je ful drugačen!"

roza.gif

majč

Od kod si pa ti? LJ? = jutri na shodu?