Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.024
1.235
113
42
Sej tudi zdej ni odstopil....pa je bilo nasilje...

Glej po svoje bi rekel da me tudi nasilne demonstarcije ne motijo. Samo ne potem jokat ko polcisti vrnejo udarec. Če bom šel kdaj na nasilne demonstracije bom pričakoval da jih fašem ne pa da bom šel domov jokat na inetrnet kako sm bil tepen. Bodte desci pa razbite polciajce, če se že greste.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

Glej po svoje bi rekel da me tudi nasilne demonstarcije ne motijo. Samo ne potem jokat ko polcisti vrnejo udarec. Če bom šel kdaj na nasilne demonstracije bom pričakoval da jih fašem ne pa da bom šel domov jokat na inetrnet kako sm bil tepen. Bodte desci pa razbite polciajce, če se že greste.

ne skrbi, prav lepo bo odstopil....in to zaradi nasilja...ti pa kar vodi civilno iniciativo in dialog...bos verjetno res uspesen

tomi

Guru
1. sep 2007
18.496
9.790
113
40
MB
tak ko eni zagovarjajo svoje (leve, desne, pizdematerne) človek ne more sklepat druga ko pa da so priklopleni na zizo, ker drugače ne vem odkod ta neizmerna zvestoba do ljudi ki so v večih kazenskih postopkih

jello

Guru
22. sep 2008
10.124
3.863
113
Citat:
Če bom šel kdaj na nasilne demonstracije bom pričakoval da jih fašem ne pa da bom šel domov jokat na inetrnet kako sm bil tepen. Bodte desci pa razbite polciajce, če se že greste.

Vsekakor boš bolj pameten kot zdajšnih 10k štajercev, ker ti boš vnaprej vedel da greš na nasilne demonstracije, ne take navadne.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Kaksna zvestoba do ljudi ki so v kazenskih postopkih, lepo te prosim... Jebe se meni za Kanglo in njemu podobne.

Moti me samo nacin, krvozeljnost in smiljenje samemu sebi, ki ga folk izvaja zdaj, ko so jih dobili po p*cki (egotrip: tako kot sem rekel, da jih bodo preden se je zacelo).

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
upam da bodo ljubljančani pokazali več stila in danes ne bo dosti ljudi tam, ampak samo par nogometnega folka

Ti kar tišči glavo v pesek še dalje..češ vse je vredu..

tomi

Guru
1. sep 2007
18.496
9.790
113
40
MB
Citat:

je pa zdaj prvič situacija resna, kar do zdaj v svobodni sloveniji še ni blo, pa je za nami 20 let, pa opozarjanja pa proti korupcijskih komisij pa ne vem koga, pa je iz leta v leto slabše, politiki in njihovi egi nas jebejo že od nastanka ker vem da ljudje so pametni pa delovni!

in ja kangler bo odstopo ... in če mu tisti 2 možganski celici vsaj malo delujete bo to storil pred naslednjim protestom, če še hoče kdaj it po ulici

p.s. kaj me najbolj razpizdi ... sem v zadnjih tednih zraven kosila ujel seje državnega zbora ... oni vlečejo svoje plače pa se 3 tedne kregajo če so podpisi skenirani al ne
bonk.gif

1000 drugih problemov majo za rešit, medtem pa vedno več ljudi pod pragom revščine ... ampak ne! oni si bojo merli kurce tam pa naj stane kar hoče

Car

POSTman
4. avg 2007
8.488
1.591
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Moje skromno mnenje je, da samo vpitje in mahanje s plakati ne pomaga, žal!!! Poglej sindikate, malo zažvižgajo, imajo 2-3 govore, potem pa klobasa in domov.
Treba je udariti po mizi, zarobantiti, da se userjejo in šele potem bodo pripravljeni popuščati in se pogovarjati! Tako pač je, poglej si samo stanje po Evropi!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.496
9.790
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Kaksna zvestoba do ljudi ki so v kazenskih postopkih, lepo te prosim... Jebe se meni za Kanglo in njemu podobne.

Moti me samo nacin, krvozeljnost in smiljenje samemu sebi, ki ga folk izvaja zdaj, ko so jih dobili po p*cki (egotrip: tako kot sem rekel, da jih bodo preden se je zacelo).

če hočeš janševe bevskače idi recimo brat siol.net, o tem ti govorim ... še danes se najdejo predstavniki levih in desnih ki krivijo drug drugega za nastalo situacijo in nočejo razumet da mamo poln [cenzura] obojnih

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.024
1.235
113
42
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Če bom šel kdaj na nasilne demonstracije bom pričakoval da jih fašem ne pa da bom šel domov jokat na inetrnet kako sm bil tepen. Bodte desci pa razbite polciajce, če se že greste.

Vsekakor boš bolj pameten kot zdajšnih 10k štajercev, ker ti boš vnaprej vedel da greš na nasilne demonstracije, ne take navadne.

Tisti ki je mislil da bo včeraj v Mb potekalo brez nasilja je malo rečeno neumen.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.024
1.235
113
42
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Moje skromno mnenje je, da samo vpitje in mahanje s plakati ne pomaga, žal!!! Poglej sindikate, malo zažvižgajo, imajo 2-3 govore, potem pa klobasa in domov.
Treba je udariti po mizi, zarobantiti, da se userjejo in šele potem bodo pripravljeni popuščati in se pogovarjati! Tako pač je, poglej si samo stanje po Evropi!

Glej to mi je vse jasno. Samo tole jokcanje o grdih policajih mi je brezveze.

I

Izbrisan uporabnik #488

Poznam fanta na zadnji fotografiji in res je kot piše poslanec Dragan.
Fant je povsem nenasilne sorte, očitno je revež bil najlažji plen miličnikov.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Fant je povsem nenasilne sorte, očitno je revež bil najlažji plen miličnikov.
Ja sj to je pa njihova stalna praksa, ...nad bolj takimi, nenevarnimi se izživljajo in frajarišijo, s tapravo ,res nevarno golaznijo,-starimi znanci, nasilneži-povratniki, se pa rokuje in čist previdno pogovarja, ko kak hlapec, da je nas sram, ko to vidimo, ne pa ......
uf-1.gif

.....sicer so pa enkrat na tv, romi sami povedali,.....mu kaže pištolo za pasom in ga izziva, ,,,pridi in vzami, če upaš,,.....logika,da ne upa
uf-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Poškodovanih 16 policijskih vozil. 3 so nevozna zaradi razbitih šip in ogledal.

Poškodovani 3 konji, od tega eden huje. Ljudje so se baje iz strani zaletavali v konje da so jih prevrnili.

Ne razumem zakaj je treba žival poškodovat.

Ljubitelji živali že protestirajo?
confused-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Poškodovanih 16 policijskih vozil. 3 so nevozna zaradi razbitih šip in ogledal.

Poškodovani 3 konji, od tega eden huje. Ljudje so se baje iz strani zaletavali v konje da so jih prevrnili.

Ne razumem zakaj je treba žival poškodovat.

Glede zadnjega bi rekel da verjetno zato da ne bo kdo dobil podkev v glavo? Kaj sploh dela konj v 10.000 glavi množici, to je disaster waiting to happen.

Skozi zgodovino se je izkazalo, da je konjenica na odptrem praviloma precej učinkovita proti pešcem, vsaj dokler le-ti nimajo stelenega orožja

I

Izbrisan uporabnik #488

stieber@ nismo še tako daleč, da bi se pogovarjali o vojaških zadevah. Zakaj te ni bilo včeraj? kakšen taktičen nasvet bi koristil.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Če bi se ljudje manj obremenjevali z raznimi negativci kot so Kangler, Janša, Jankovič bi blo vsem lepše. Če v SLO komu pač ni všeč naj gre proti severu. Svet je za vse odprt in lahko se preseliš kamor ti paše, če misliš da je tam bolje. Ampak ne, najlažje je pričakovat da ti bo država vse dala, pa da bo ostalo enako kot je blo včasih. Edin problem ki je, je omejenost večine ljudi na svojo državo in pa seveda gledanje na to kaj drugi delajo, namesto ukvarjanje z samim sabo.