Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Dogajanje je ušlo izpod nadzora okoli 20. ure, ko se je v policiste začela zaganjati skupina zamaskirancev v spremstvu Kanglerjevega mestnega svetnika Tomaža Barade, nekdanjega svetovnega prvaka v taekwondoju, ki so na trg prišli reševat župana. Policija je zatem protestnike razgnala s solzivcem in jih potisnila s ploščadi, župana so spravili iz Rotovža najprej do avtomobila in ga presedli v policijsko »marico«, ki ga je odpeljala čez most na varno.

http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju/-kangler-in-popovic-med-drzavnimi-svetniki

Patetika, da te mine.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
zdaj vidimo kako se da vplivat na naso policijo

Vplivat? Da bi bilo pa vse skupaj zmenjeno pa najbrž ni možno.
smirk-1.gif

Sam kaka svinjarija. In taka svinjarija je celotni bananistan. Ampak ta model ni gladek. Če ga kdo ne spravi nekam, se ne bom čudil.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:Gorenak je včeraj spustil vojsko na občane, tako da je to lahko dodatek k interpelaciji.
Če je bil protest napovedan in odobren, potem prav gotovo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Misliš prijavljen. Prijavljen ni bil, vendar pa prijava ni potrebna, če se ljudje sprehajajo in malo bolj glasno pogovarjajo.

Da v Slovenistanu prijaviš protest moraš plačati taksi 22,66 EUR ter izpolniti druge birokratske pogoje (neko varovanje in ostale neumnosti).

Ljudje so se mirno sprehajali in pogovarjali, dokler ni Kanglera to zmotilo in je poslal svoje "pse" oz. svetnika Barado (že pravnomočno obsojen) da napade policiste.

Sem bil tam in se mi ni zdelo, da bi do tedaj bil kdo ogrožen.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
42. člen

(pravica do zbiranja in združevanja)

Zagotovljena je pravica do mirnega zbiranja in do javnih zborovanj.

Vsakdo ima pravico, da se svobodno združuje z drugimi.

Zakonske omejitve teh pravic so dopustne, če to zahteva varnost države ali javna varnost ter varstvo pred širjenjem nalezljivih bolezni.

Poklicni pripadniki obrambnih sil in policije ne morejo biti člani političnih strank.

Ti torej misliš, da bi zaradi Dupleške kuge morali prijaviti zadevo.

Mirno zbiranje ni potrebno prijaviti, zato je to dodatek k interpelaciji.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
go bo franca gotof je konec za vse njegove prisklednike. tega se dobro zavedajo, zato pa mu vstrajno drzijo stango in scitijo hrbet

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
lepo se vas je primla stajerscina
smile-1.gif

mi pa je bilo smesno ko sem videl da je nekdo imel na sobotnih protestih plakat MRTOF JE
smile-1.gif
to seveda ni prav. po nase je MRTEF JE!