Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Balohovi iz Dobe se je tudi morala opravičiti...

Citat:
Želela bi pojasniti svojo izjavo v članku Mlade, pametne in lepe in se ob tej priložnosti opravičiti izobraževalni ustanovi Doba in direktorici gospe Jasni Dominko Baloh. Na srečanju s predstavniki številnih medijskih hiš so mi novinarji ob koncu podajanja izjave večkrat postavili vprašanje, na kateri fakulteti sem magistrirala. Želela sem le poudariti, da sem študij dokončala na Ekonomsko-poslovni fakulteti na Univerzi v Mariboru...

10.gif

Franca pa je na Dobi diplomiral
smile-1.gif

Za tiste, ki ne veste kaj je to Doba = "internetni" faks sumljivega renomeja.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Franca pa je na Dobi diplomiral
smile-1.gif

Za tiste, ki ne veste kaj je to Doba = "internetni" faks sumljivega renomeja.

On ima vec izobrazb, tudi na bivsi pravni soli je kot policajcek (milicajcek) polagal izpite. Za vsak presvercani pralni stroj en izpit v indeks.

Bil bi primeren drzavni tozilec.
evil.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.398
3.715
113
Kje zavraga je na zavodu ta evidenca dobro plačanih delovnih mest kamor se javljajo 2-3 kandidati in slučajno samo neki poznani ali žlahtniki. V Ljubljani je isto... na Plinovodih so imeli kup razpisov, po nekem res bizarnem naključju so se vedno javili samo sorodniki politikov... pa javno je bilo razpisano "po predpisih". Weird shit.

Potem pa poslušam od znanke kako so pri njih dobili 370 prijav na razpisano delovno mesto. Druga znanka je bila pa na razgovoru, kjer so ji povedali da je bila v ožji krog izbrana izmed skoraj 500 prijavljenih.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.641
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Naj mi zdaj kdo na alterju razloži, kako je to izgledalo?

Mladenka gre torej 06.10.2009 na faks (EPF), zagovor diplome. Opravi zagovor, počaka na potrdilo, nato pa se gre malo sprehoditi po Mariboru, točneje do Zavoda za zaposlovanje, ki je precej dislociran od faksa, zagleda čisto slučajno prosto mesto z JMSM in ...

Kak je to?
pa naj se kdo reče da je težko dobiti službo v slo. isti dan ko diplomiras v enem izmed precej pogostih poklicev, se na zavodu razpiše prosto delovno mesto na katerega se prijavita samo dva brezposelna. En je izpadel ker ni izpolnjeval pogojev (najbrž so prijavili kakšnega s končano poklicno šolo, samo zato da nebi imeli samo ene prijave )

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.641
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Mladenka gre torej 06.10.2009 na faks (EPF), zagovor diplome. Opravi zagovor, počaka na potrdilo, nato pa se gre malo sprehoditi po Mariboru, točneje do Zavoda za zaposlovanje, ki je precej dislociran od faksa, zagleda čisto slučajno prosto mesto z JMSM in ...

Kak je to?

Fastly

Pripravnik
5. sep 2007
204
0
16
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Kak je to?
pa naj se kdo reče da je težko dobiti službo v slo. isti dan ko diplomiras v enem izmed precej pogostih poklicev, se na zavodu razpiše prosto delovno mesto na katerega se prijavita samo dva brezposelna. En je izpadel ker ni izpolnjeval pogojev (najbrž so prijavili kakšnega s končano poklicno šolo, samo zato da nebi imeli samo ene prijave )

Se strinjam. Ni nič za jamBrat. Govedo pokvarjeno. In še največja žalost je, da ne vemo koliko je še tega.
crazy1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Jutri je še nekdo povabljen, super funkcionarka, nenadomestljiva, ki dela 48ur na dan.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Mislim da bi bilo dobro vztrajati do konca, pa to zalego odstraniti iz mestne hiše. Mogoče bodo potem novi predstavniki ljudstva bolje pazili, da se tudi njim ne bo zgodil Franca.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Strojevodja? Ga je Franca rabu da je vleko MOM preko vseh ovir.

V naslednjem mandatu naj bo kak podžupan po poklicu smetar, da počisti nesnago te vodilne kandidature.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Vsa nesnaga se bo popucala.naslednji ki bodo na oblasti pa bodo morali paziti da katerega izmed teh gnojev ne vzamejo v svoje vrste, ker se jim me bo dobro pisalo

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Kot vidim na Bližnjem Vzhodu nič novega. Sposobni ljudje dobijo služb kar jih hočeš, luzerji pa bentijo po forumih 24/7.
Mucki mijavkajo, Kangler gre dalje.