Ni važno kakšen je, važno da je naš! Mar Fištravec (kot Bavčar, Šrot, Janša...) ni več vašCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Fištravec je žal huda polomija.
Vendar Kangler pa je moral oditi...
Ni važno kakšen je, važno da je naš! Mar Fištravec (kot Bavčar, Šrot, Janša...) ni več vašCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Fištravec je žal huda polomija.
Vendar Kangler pa je moral oditi...
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ne moreš župana izbirat po kriteriju kdo je manj slab
No ja, tu bi se pa lahko strinjal s tabo. Komunisteki ne izbirajo, kdo je manj slab, ampak kdo je bolj slab. Pahor- Jankovič (nesojeni, ker ni bilo 100% ziher, da bi prekosil predhodnika)-Bratuškova-Cerar... so živ dokazCitat:
Uporabnik tomi pravi:
ne moreš župana izbirat po kriteriju kdo je manj slab
Hvala za vprašanje. Ti odgovrim s proti vprašnajem- kakšno duševno bolezen mora imeti človek, da ga lahko moti nek podpisCitat:
Uporabnik Steve pravi:
Ena nevmesna, ampak te moram vprasat...kako dusevno bolezen mora clovek imeti, da ima taksen podpis kot ti?
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Hvala za vprašanje. Ti odgovrim s proti vprašnajem- kakšno duševno bolezen mora imeti človek, da ga lahko moti nek podpisCitat:
Uporabnik Steve pravi:
Ena nevmesna, ampak te moram vprasat...kako dusevno bolezen mora clovek imeti, da ima taksen podpis kot ti?
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
...tipičen odgovor... ...ker nima pravega odgovora...
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Spet tvoji komunisteki. Pa ti človek nisi normalen več.
Če se kdo zadere: "Primite tatu!!!" se zdrznejo vsi tatovi, normalni pa nadaljuje s trenutno zadevo, kot da nihče nič ni rekel. Le kdo je torej normalenCitat:
Uporabnik zakon pravi:
Spet tvoji komunisteki. Pa ti človek nisi normalen več.
Če misliš na teste iz samoupravljanja in temeljev marksizma ti moram priznati, da sem pogrnil na celi črti. Tovarišico učiteljico sem namreč vprašal, kako so lahko komunisti pošteni, resnicoljubni vzorni (kot je bilo prvo vprašanje na testu), ko pa: prvoborec, partizan, komunistični sekretar...krade jajca iz sosedovega kurnika. Lahko si le misliš, kako sem nadaljeval s pisanjem testaCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ti so opravil teste v šoli?