Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Zgodovinski podforum imamo tudi...

Sem moral dobro pomisliti, kdo je to Kangler.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
v glavnem levaki rekli so nelegitimno če ni 50 %, šnavcer tebe ne berem zaro mi dol visi za tvoja modrovanja, pa še enkrat te prosim da tudi ti mene ignoriraš, če pa res ne razumeš še enkrat PUST ME PRI MIRU, ja ? Probej,saj boš zmogel

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
Nizko volilno udelezbo si jaz razlagam kot da smo tisti, ki smo res bili za spremembe, sli tja in volili fistrava in frangeza + clani kangler kluba. Ostalim se pa je ze prej jebalo in se jim se zdaj. 100.000 volilnih upravicencev, se pravi ene 25k jih je slo volit. Nekaj manj od tega jih je bilo na tistih odlocilnih protestih in nekaj vec jih je v fb skupini. Ostalim pa se hebe. Ampak jokat in jamrat pa znajo, to pa ja. V glavnem, bravo maribor, da smo skupaj postavili gor cloveka, ki ni iz nobene gnile stranke

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik dsf pravi:
v glavnem levaki rekli so nelegitimno če ni 50 %, šnavcer tebe ne berem zaro mi dol visi za tvoja modrovanja, pa še enkrat te prosim da tudi ti mene ignoriraš, če pa res ne razumeš še enkrat PUST ME PRI MIRU, ja ? Probej,saj boš zmogel

Potem se pa spokaj iz našega "mesta" in ne pametuj o zadevah, o katerih nimaš pojma
hysterical-1.gif

Nisi bil na ulicah, ne poznaš razmer v našem mestu in ne pametuj o udeležbi.

Sistem je tak, da kdor pride, ODLOČA, kandidira pa lahko tudi vsak in vsak je imel to možnost.

p.s.
Pa fotografijo lepotice Špernjakove si natistni in uživaj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Nizko volilno udelezbo si jaz razlagam kot da smo tisti, ki smo res bili za spremembe, sli tja in volili fistrava in frangeza + clani kangler kluba. Ostalim se pa je ze prej jebalo in se jim se zdaj. 100.000 volilnih upravicencev, se pravi ene 25k jih je slo volit. Nekaj manj od tega jih je bilo na tistih odlocilnih protestih in nekaj vec jih je v fb skupini. Ostalim pa se hebe. Ampak jokat in jamrat pa znajo, to pa ja. V glavnem, bravo maribor, da smo skupaj postavili gor cloveka, ki ni iz nobene gnile stranke

Ni kaj dodati
nahrung002.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Kaj pa lahko poveš na temo legitimnosti, udeležba je majhna, mar ne ?Če potegnemo vsporednico z že preživeto zgodovino , takrat je 5% populacije prevzelo 100% oblasti , posledice pa čutimo danes in še jih bomo...

I

Izbrisan uporabnik #488

30% volilcev dela v Avstriji, jih plenjenje ne zanima, 10% je smučalo, 20% je verjelo v zmago, 10% pa je bolj pametnih od sistema.

Pa smo, kjer smo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Če boste pojedli mačke se bo povečala populacija podgan in miši, aja saj že prihajajo.

No, tista novinarka (Branka Bezjak), ki je lagala o mačkah, je bila v tv studio danes in tudi flancala pravljice:

"češ da 20.000 preštetih glasov še ni nič, ker je kao 93.000 volilcev"... čeprav so ji razložili, da je prišlo na volite 28% od 93.000

Skratka, več kot očitno je s svojimi neumnimi izjavami navijala za nekoga drugega, vendar pa danes ni več blatila Fištravca, zdaj se bo morala začeti sliniti.

Mačke, piščančki, prašički, telički, kužeki, konjiček... mah ni da ni tega v naši prehrani, samo vemo ne.

I

Izbrisan uporabnik #488

Skratka dobili smo novega, neodvisnega kandidata, kar je pohvalno, sesuli smo vse skorumpirane politične stranke.

Dobro, Fištravec ma tudi neke strice zadaj, ampak to ima vsak. Ded se je izpostavil, hodil je na proteste, ker sem ga nonstop videl, deluje korektno in vsaj normalno govori, za razliko od dupleškega narečja.

Maribor je zmagal, protesti so prinesli neodvisnega kandidata, uspelo nam je.

Kako bo uspešen pri hobotnici pa bomo videli, sicer pa bodo kmalu redne volitve za župana in tam bo spet zmagal, če bo sedaj solidno čistil in ne polnil svojega žepa.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Skratka dobili smo novega, neodvisnega kandidata, kar je pohvalno, sesuli smo vse skorumpirane politične stranke.

Dobro, Fištravec ma tudi neke strice zadaj, ampak to ima vsak. Ded se je izpostavil, hodil je na proteste, ker sem ga nonstop videl, deluje korektno in vsaj normalno govori, za razliko od dupleškega narečja.

Maribor je zmagal, protesti so prinesli neodvisnega kandidata, uspelo nam je.

Kako bo uspešen pri hobotnici pa bomo videli, sicer pa bodo kmalu redne volitve za župana in tam bo spet zmagal, če bo sedaj solidno čistil in ne polnil svojega žepa.

v mestni svet pa smo postavli tudi same bisere...za ta del se nisem boril...

I

Izbrisan uporabnik #488

Za mestni svet sem na glasovnico spodaj napisal: "Gotovi so"

ker pričakujem odstop mestnega sveta oz. nove proteste zoper hobotničine lovke.

priden.gif