Kangler?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik exparticle pravi:
Mah če bi miličnik kandidiral, bi spet zmagal.
kdo je pa to?
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
v glavnem levaki rekli so nelegitimno če ni 50 %, šnavcer tebe ne berem zaro mi dol visi za tvoja modrovanja, pa še enkrat te prosim da tudi ti mene ignoriraš, če pa res ne razumeš še enkrat PUST ME PRI MIRU, ja ? Probej,saj boš zmogel
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Nizko volilno udelezbo si jaz razlagam kot da smo tisti, ki smo res bili za spremembe, sli tja in volili fistrava in frangeza + clani kangler kluba. Ostalim se pa je ze prej jebalo in se jim se zdaj. 100.000 volilnih upravicencev, se pravi ene 25k jih je slo volit. Nekaj manj od tega jih je bilo na tistih odlocilnih protestih in nekaj vec jih je v fb skupini. Ostalim pa se hebe. Ampak jokat in jamrat pa znajo, to pa ja. V glavnem, bravo maribor, da smo skupaj postavili gor cloveka, ki ni iz nobene gnile stranke
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Če boste pojedli mačke se bo povečala populacija podgan in miši, aja saj že prihajajo.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Skratka dobili smo novega, neodvisnega kandidata, kar je pohvalno, sesuli smo vse skorumpirane politične stranke.
Dobro, Fištravec ma tudi neke strice zadaj, ampak to ima vsak. Ded se je izpostavil, hodil je na proteste, ker sem ga nonstop videl, deluje korektno in vsaj normalno govori, za razliko od dupleškega narečja.
Maribor je zmagal, protesti so prinesli neodvisnega kandidata, uspelo nam je.
Kako bo uspešen pri hobotnici pa bomo videli, sicer pa bodo kmalu redne volitve za župana in tam bo spet zmagal, če bo sedaj solidno čistil in ne polnil svojega žepa.