Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

nacek

Guru
13. okt 2012
2.936
572
113

Zanima me, koga sedaj Kangler predstavlja v DS?
Bil je predlagan v kvoti županov, kar pa ni več.
A sedaj predstavlja vse skorumpirane klienteliste? Potem ima veliko bazo v Sloveniji!

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Državni svetniki ga niso imeli nobene pravice zavrniti. Jasno je bilo, da bo US stvar razveljavilo.

To pravico so imeli, ker imajo pač takšne predpise.

Nihče pa jih ne more prisiliti, kako naj dvignejo roko.

Očitna velika pravna zmeda in neresni predpisi.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Ne, te pravice niso imeli. Imeli so in še imajo zgolj možnost ravnati nezakonito brez bojazni, da bi dobili kakšno okol kepe. So pa natančno vedeli kaj bo reklo US.

I

Izbrisan uporabnik #488

Prepisi so jim in jim še omogočajo, da dvignejo roko.

To je pravica = zakonsko upravičenje.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Moj foter je imel tisti dan, ko je bil zadnji protest v občini, opravek na občini. In ga je policija popisala. In zdaj je dobil položnico domov, češ, d aje bil kršitelj javnega reda in miru kot udeleženec protesta.

Mislim, sej verjetno, se bo stvar dala uredit, ker je že klical na občino in policijo in se razpizdo, samo vseeno mi je smešno, kakšne stvari se dogajajo.
Čisto nič se stvar ne bo uredila s klici na občino in vesoljsko postajo. Bo moral konkretno in hitro spisati pritožbo in nato še zahtevo za sodno varstvo, ko bo prva pritožba zavrnjena. In še potem ima manj kot 1/4 možnosti, da uspe.

Nauk:
Če vidiš policaja po svetu godrnjati,
obrni se in zbeži proč,
kar zmorejo podplati.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Nauk:
Če vidiš policaja po svetu godrnjati,
obrni se in zbeži proč,
kar zmorejo podplati.
ker v nasprotnem jih dobiš po p..
cheer.gif

http://www.rtvslo.si/slovenija/bojc-ovadil-policiste-specializiranemu-tozilstvu/302892

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Tvoj očka?

Pove, utemelji zakaj bi ga kdo moral podpreti, ne pa kar nekaj utripm natepavat da ga je potrebno podpreti...
rolleyes-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Atiiiiiiiii, bue, bueeee,tam te pa žalijo, pa norčujejo se iz tebe...
hysterical-1.gif

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik titov pravi:
Tvoj očka?

Pove, utemelji zakaj bi ga kdo moral podpreti, ne pa kar nekaj utripm natepavat da ga je potrebno podpreti...
rolleyes-1.gif

Si iz MOMa? da bi se lahko sploh debatiralo...

Vsi Mariborčani vemo, da je edini človek, ki ga moramo podpreti, dr. Fištravec.

p.s.
na provokacije sedaj povsem sesutih zagovornik bivše vlade iz nekih krajev onkraj Trojan pa ne bi odgovarjal

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Dobra utemeljitev, res je najboljši in vsak Mariborčan ga mora podpreti.
zmaga.gif

Ok, tole bom dodal. Nimam nič proti temu dr. Fištravcu, ga niti ne poznam. Zanimivo mi je bilo, ko si ga kar naenkrat začel hvalit, pa me zanima zakaj, ane. Živim pa v MB, sicer ne stalno.

p.s.
V pripisu si zgrešil vse povrsti.

Nazadnje urejeno:

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik titov pravi:
rolleyes-1.gif
Če bi bil jaz mariborčan, bi ga volil zaradi TEGA. In pa zaradi tega, da se da focn političnim strankam, ker počasi bi bilo lokalne zadeve treba ločit od političnih "strankarskih" zadev.

Da se malo dotaknem ostalih:

Milan Mikl: ni potrebno komentirat
Avgust Heričko: član t.i. Kanglerjeve hobotnice
Matevž Frangež: prav tako ni potrebno komentirat
Andreja Špernjak: se trudila prit v parlament, sedaj cilja na župansko mesto. Mislim, da ji ni prioriteta Maribor in občani, ampak to, da pride Maribor pod okrilje SDS. Ne zaupam jim... ...še.
Lidija Divjak Mirnik: Auerjeva kandidatka in pro-Kanglerjevo usmerjena. Problem je tudi to, da bi bila neprofesionalna županja. Direktorica, v prostem času pa županja drugega največjega mesta v državi...
Milan Razdevšek: LDS, stranka je bila kar precej vpletena v raznorazne sumljive zadeve v občini.
Monika Piberl: ne se hecat, no, kolikič že kandidira?
Folko Puconja: koalicijski partner Kanglerja, zavzema se za razpustitev mestnega sveta. Mhm, kje si pa do sedaj bil? Pri koritu, a ne.
Franc Jesenek: mariborska legenda. Če bi bil izvoljen, bi zmešal kar veliko dreka, ampak od tega občina ne bi mogla živet.

Ker pa nisem občan Maribora, nimam "pravo glasanja". Upam in želim si le, da se končno izvoli nekdo, ki mu bo prioriteta Maribor in ne lastna rit.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
fištravec je po duši velik pomladnik, se ga spomnim v času osamosvajanja, kako je na predavanjih na veliko zlival gnojnico po prejšnjem sistemu, tako smo imeli na mesto predavanj, politične mitinge, hehe

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi meni je predaval, sicer kot asistent, vendar se ne spominjam o čem, ker sociologija pač ni zadeva, ki pritegne
smile-1.gif