Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ma ne.

Na tak način, da ne nosijo kap, oni stavkajo.
grin1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nekaj sočnih komentarjev iz rtvslo.si

Očitno mu je dolgčas glede na to, da bi naj cele dneve se potikal po občini. V službo se naj spravi froc razvajen. Kaki šalabajzeri rušijo Maribor, to prav ne moreš verjet. Še bolj žalostno pa je to, da dejansko folk sledi njihovim umotvorom. Čas je, da se odselim od tukaj. Pa ne zaradi trenutnih politikov, ampak zaradi tistih, ki prihajajo od zadaj. Zablojena generacija, ki živi iz danes na jutri. Lenobe brez vizije, brez ciljev, brez prihodnosti. Pač bo kak bo. Če jim bo pa dolgčas bo za to spet odgovarjal nekdo od zgoraj.

Logično, da so ga odperljali! A si predstavljate, da bi tak klošar vstopil na sedež EKomisije in izjavil ,da bo hodil tja tako dolgo, dokler ne odstopi celotna komisija z Barossom na čelu?

No, če drugega ne, pa se bodo počasi pokazali obrazi, ki stojijo za demosntracijami. In tole naj bi bil novi rod politikov. Temu modelu jaz nebi zaupal nisti 100€ za nakup živeža v trgovini. Ne vem, če bi on zmogel narediti tako zapleteno ekonomsko dejanje
wink-1.gif

Čisto resno pa upam, da ga ne bodo samo zaprli, ampak da mu bodo nudili tudi celovito psihiatrično oskrbo, kajti če ne ozdravi, bo celo življenje na plečih davkoplačevalcev.

Pa ti bogomolni malar, placujes davek in prispevke. al lepo finjaka "na crno"???
cheer.gif

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Poznal sem enega Sanjina, izbeglica iz Bosne, so ga v Pekarni zaštihali, ker je vsem okoli težil. Je to isti?

Sicer pa se pač trudi človek. Ga podpiram v tem, da odstopi občinski svet. Pa če je čefur, muslič, kleni Slovenec ali karkoli že, še vedno je občan Maribora in je njegov protest legitimen.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Nafilal bo državni proračun do vrha. Zaračunali so mu jurja za štraf. Ampak v SIT.
grin1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Koliko je že to v €? 334?
sprasujem se.gif

Vsekakor je pričakovati skorajšnjo spremembo štraftarife v tistem zakonu.
smirk-1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Potem so ga drapnili za 19€.

Sem se vrnil v že pozabljeno preteklost in pogledal v menjalno razmerje.

Če drži podatek, da so ga prvič cepili za 1.000 sit, drugič pa za 80.000 sit, pride skupaj cirka 338€. Kako to računajo, kar čez cimermanski prst?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Koristen lolek, nič drugega.

Ko bo padla sedanja ekipa, bo prišla ena nova, v kateri seveda ravno tako en bo takih idealističnih lolekov, ki mislijo, da delajo ful revolucijo, ker hodijo sedet na občino. Svašta.

I

Izbrisan uporabnik #488

S tem bi se moral pripeljati
smile-1.gif

Bi mu napisali redarji kazen za napačno parkiranje.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Sem pogledal oba posnetka in samo
uf-1.gif
da pa oni vzbujajo nelagodje, pa niso pomislili, ne, vsaj pri meni, takoj, ko vidim policiste, me začne zvijat v želodcu, čeprav nisem nič naredil. Pač, slabo se počutim, ko so v mojem vidnem polju, verjetno podzavestno, kaj jaz vem in če bi bil jaz tam, bi se verjetno tudi slabo počutil in bi to doživljal kot nadlegovanje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Po besedah aktivista pa je čas za pogovor že minil, saj so zahteve ljudi, ki so protestirali na ulicah, in skupine 29. oktober jasne: "Mestni svetniki morajo iti, zaupanje volivcev pa naj iščejo na naslednjih volitvah". Ali bo do odstranitve s strani policistov prišlo, še ne ve. Podžupan Mikl pove, pa razlogov za klicanje policistov ne vidi, v kolikor protest ne bo motil zaposlenih in njihovega dela.

Strojevodja ga je danes pustil pri miru.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.891
101
63
mb+ -20km
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

"Joža" zadaj pa je očitno šofer, celi cajt je bil tiho.

Samo glavni miličnik je govoril pa še to je postal nervozen in iskal mobitel
evil.gif

A tile nimajo nobenih pokrival, niti kakšne platnene kape. Saj pa taki ne morejo po svetu hodit.

Danes sta že "kolega" s Sanjinom
stupid-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

To je slo verzija, posodobljena
smile-1.gif

Po drugi strani pa gre za veterana-oldtimerja...