Zakaj pa ne To je najlažja pot do GOT. Pa še ok konec mi je bil. Torej se je meni splačaloNo ja...zdaj...tisti z lajfom verjetno ne naroci HBO samo za dva meseca, ko je GOT na sporedu
Zakaj pa ne To je najlažja pot do GOT. Pa še ok konec mi je bil. Torej se je meni splačaloNo ja...zdaj...tisti z lajfom verjetno ne naroci HBO samo za dva meseca, ko je GOT na sporedu
Kaj, a te mal hebe, da si skakal in paničaril okol spoilerjev za brez veze? Dej se zresni no, pa ne jokajte že enkrat okol tega.Pa za une ka smo spremljali zgodbo, odličen razvoj mnogih karakterjev in njihove izjave ter logično pričakovali, da ima vse skupaj nek namen oz. smiselen zaključek.
Za tiste, ki pa očitno imajo lajf in niso sposobni smiselno povezovati videnih in slišanih zadev pa je bila očitno ta blamaža povsem sprejemljiva. Tudi prav, vsakemu svoje.
Mislim, da je vsem nam prišla ta serija tako globoko do živega, da se enostavno ne moremo sprijaznit, da je konec..posledično zaradi teh frustracij ne sprejemamo kompromisov in sedaj v paniki iščemo samo slabosti z namenom ublažiti bolečo izgubo in zavedanje, da ponedeljki pač ne bodo nikoli več to kar so bili!
Meni je bila čisto korektna tudi ta zadnja sezona in jim ne zamerim ničesar. Užival sem od prvega do zadnjega dela. Če serije še nebi gledal, je zelo verjetno, da je zaradi tega gneva, ki se sedaj zliva po forumih na račun te zadnje sezone, sploh nikoli nebi niti začel gledat, kar pa bi bilo zelo krivično...
itak da ne razumeš. Tako kot pri vseh stvareh je tudi pri filmu potrebno pazit na vse aspekte da je film ali nanizanka mojstrovina...režija, slika, scenarij, podajanje zgodbe, učinki,glasba, zvok itd itd. če nekaj od tega manjka ali pa je celo katastrofa, vse skupaj pade vodo, in je bolje da sploh nebi snemali. To se je zgodilo z got sezono 8.Matr si sfrustiran, dej zadihaj mal in pejt na sonce In nisem čorav, imam pa svoje mnenje, katerega mi ne moreš spremenit, pa če se na trepalnice mečeš. Zgleda da je moj IQ tako nizek, da pač ne dojemam te strašanske katastrofe zadnje sezone
Nekaj minut rabiš, da jih vse pobiješ.Pa resno. Si ti res mislil, da bo tole na nivoju?
V šestih epizodah zaklkučit ves krep, ki se je dogajal, pa še to spektakularno. No go. Tud stari ne bi napisal več kot eno knjigo, tko da bi v vsakem primeru ostalo nezaključeno.
predvsem pa tistim, katerim se je zdelo v 8. sezoni vse ok in sprejemljivo]
Ne vem če obstaja kdo tak?
Obstajajo, obstajajo.