Gostovanje za društvo

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
Katerega ponudnika mi priporočate in sicer bi potrebovali gostovanje za društvo in sicer tako,da lahko sami urejamo spetno stran: in sicer samo del z novičkami in del kamor bi se vpisovalo muce, ki so za oddajo, tiste ki so bile oddane, dodajali slike itd... Za začetek, bi potrebovali bi tudi 10 email naslovo ter možnost dostopa preko weba za te naslove. Kasneje bi bilo število naslovov seveda večje. Fino bi bilo, da bi ponudik že imel narejen nek template da bi na hitro oblikovali stran. Ni toliko pomemen izgled kot to, da bi lahko sami brez nekega predznanja vpisovali vse podatke o mucah, dodajali slike itd. Koga mi priporočate?

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Brez predznanja bo kar težko. Rabiš domeno, rabiš prostro za gostovanje, kamor se nalagajo teksti, slike in ostalo. Približno je treba vedeti, koliko velik prostor rabiš - če bo veliko slik pa še kakšen video...

Če nimate izkušenj s spletnimi stranmi, bo treba najti še nekoga, ki jo bo izdelal, kar pa ni ravno poceni... template tukaj ne igra prav veliko vlogo. Najbolje bo seveda kakšen CMS, da boste potem sami urejali vsebino.

Si pomislil, da bi stran tega društva odprl kar na facebooku? Je zastonj, dovolj enostaven za urejanje tudi za neuke, sigurno je tam gori veliko ljudi, mail naslove pa si lahko skreiraš v gmailu.

NeoServ

Pripravnik
15. dec 2012
34
0
6
Slovenija
www.neo-serv.net
Facebook je v redu, ampak hitro postane zelo nepregleden.

Jaz bi vam svetoval Wordpress + tale tema: http://themeforest.net/item/rescue-animal-shelter-theme-petfinder-support/4134977
Je že prilagojena po izgledu in funkcionalnosti za zavetišča / društva.
Ni sicer brezplačna (stane cca 38 EUR), ampak za tak smešno majhen znesek dobite res profesionalno oblikovano spletno stran.
Prav veliko predznanja za urejanja Wordpressa pa tudi ne potrebujete.

10 e-mail naslovov danes dobite že skoraj vsakega paketa gostovanja, v večini primerov pa se da pošto brati tudi preko spletnega brskalnika (torej preko webmaila).