Gostilne v MB

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
pec je drag, a na nivoju

kaj pa vnukec, majo rusko varianto, pa mislim da cene niso preveč zasoljene.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Kaj pa kitajska Emei v Brezju? Tam smo mi zadnjič bli za RD. Jaz grem drugače še rad jest v Idilo (Radvanje). Včasih na pico v Vivaldija (Borštnikova ulica - Borova vas MB), Toscana (Ruska ul - Tezno MB).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V Kitajsko gremo ko ima babi rojstni dan, zdaj pa je na vrsti dedek, ki ima raje kaj domačega. Nazadnje smo ravno v Emei bili. V Toscani smo pa večkrat, ker je 200m od stanovanja.

Skoz več predlogov, najboljše da gremo eno turo in v vsaki gostilni pojemo eno ploščo za 2 osebi in se na koncu odločimo kje je bilo najboljše
grin1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Dober je tudi Rožmarin, ampak ni primeren ravno za praznovanje dedkovega rojstnega dne...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
rožmarin tudi speče potem po denarnici, pa ni pretirano veliko hrane
wink-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
wink-1.gif

Glede na kvaliteto/ponudbo/ceno, ima Rožmarin odlično razmerje.
Se skrijejo vsi podobni v Ljubljani.

kladu

Pripravnik
10. feb 2010
60
0
6
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
wink-1.gif

Glede na kvaliteto/ponudbo/ceno, ima Rožmarin odlično razmerje.
Se skrijejo vsi podobni v Ljubljani.

Res je. Ampak ni pa tudi nek kulinarični presežek. Katera pa naj bi bila top of the top restavracija v Mb?
confused-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Nobena, saj v Mariboru ni dost top of the top ljudi ki bi bili pripravljeni keširati mastne denarce....

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Za moje pojme je Rožmarin še najbližje temu nazivu.
Moderna kuhinja, fuzija tradicije in novega, minimalistični interior.
Sicer ima pa vsak svoj pogled na te zadeve.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Ja saj imaš kar nekaj dobrih lokalov ampak najbrž je kladu mislil res tisto top ligo česar pa v Mariboru ni. Sem kar nekaj v Rožmarinu prejedel in nekih kulinaričnih presežkov tam res ni, niti ni pretirano drago! Se pa tam dostkrat zadržujemo med vikendi, sploh v zgornjem delu, pestra izbira vin, pa tudi cene niso pretirane!

PS:. V rožmarinu imajo pač pestre dnevne menije in kosila v stilu: Srnjak v čokoladni omaki ter testenine z divjimi šparglji z ljubeznijo popečenimi na mozambiškem zeliščnem maslu... (ne me zdaj resno vzet)
smile-1.gif
ampak takšne marketinške fore mi ne potegnejo. Enako imajo tudi pri vinskih kartah. Pri vsakem vinu imaš svašta napisanega, vino iz Haloz zraven pa piše s pridihom južnega sadja, mete in limete (zopet bedn primer). Skratka menije in karte in ambient znajo kar pritegnit, ni pa vedno vse tako lepo/dobro kot izgleda!

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.604
1.136
113
Titograd
Tudi jaz imam nekaj ljudi za povabiti, pa me zanima kako je Vnukec iz Limbuša? Pa če je kje na Pohorju (ta del blizu mb) kaka dobra gostilna ( da je še lep razgled hehe)? Pa seveda da ne bankrotiraš poleg.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Vnukec je vredu, ne boš zgrešil!
Sem pa kakšni 2 leti nazaj jedel v gostilni Veronika nekje na poti proti Arehu pa mi je bilo všeč.
Res pa je,da je zame hrana samo strošek in ne užitek
wink-1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Citat:
Veronika.... nekam znano, bom vzel na znanje, hvala.
Malenkost
zmaga.gif

Upam,da ti ni znana gostilna še od scene z Ines juranovič, ker meni se zdi, da je nekdo omenil, da je tam delala.
No, če ti tud rabiš za dedeka jo bo on kar vesel
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Vunkec je meni od ponujenih najbolj všeč, izgleda precej prijeten ambient. Pa če gremo v nedeljo bomo lahko uporabljali ruski bife.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
večinoma so v vseh pohorskih kočah odlične zadeve za jest, samo tarifa je tudi prava
uf-1.gif

na razglede pa pozabi, saj je vse, razen na 3 kraljih, globoko v šumi