Pec je kar se mene tiče že vsa leta odličen. Res pa je da bi jaz za 6 ljudi naprej rezerviral in jim približno povedal kaj boste jedli. Torej ali bo kaki slow food ali pa za vsakega posebej. Pa mogoče kake smernice v smislu kaj ima družba rada in kaj ne. Da vam ne prinese rib potem pa ugotovi, da jih 3 ne jedo. Postrežba je pri njih vedno vrhunska, natakarji poznajo vina in jih tudi odlično in pravilno kombinirajo s hrano. Kuhar pa zna velikokrat presenetit z lepim "dizajnom" hrane, ki ti jo postrežejo v kozarcu, krožniku, skodeli,....
Tako, da pri njih ne moreš zgrešit. Se ti pa lahko hitro zgodi, da se cena ne bo ustavila pri 30 EUR na glavo.
Florijan je pa v centru mesta, sam še tam nisem jedel. Pravijo da ima dobro hrano. Meni ne sede toliko lokal ....
Dobra izbira če imate ribe je še restavracija Novi svet. Pripravljajo odlične ribe, cenovno pa so tudi bolj v zgornjem rangu. Je pa najboljša ura za kosilo pri njih okrog 3 oz. bolj proti 4 uri popoldan. Takrat so gostje, ki so prišli na kosilo že odšli, večerje še niso na vrsti. Boste praktično sami v gostilni, kar se zelo pozna na okusu ribe in ostalega. Ygleda, da ima takrat kuhar več časa...