GOSTILNA PEC - SELNICA

ladjica

Pripravnik
23. jan 2012
31
0
6
Poznate gostilno Pec v Selnici, blizu Maribora ( http://www.gostilnapec.si/cms/front_content.php )

Vaše izkušnje, mnenja?
smirk-1.gif

Vem, da je v višjem cenovnem rangu.... na internetu ni konkretnih cen.... koliko stane kosilo, npr. nedeljsko kosilo na osebo?
nahrung002.gif

Vseh informacij bom vesela. Hvala
cheer.gif

Lp, ladjica
aplauz.gif

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Vem da je bila večerja za dva tam okol 40-50eur pred kakim letom. Če so pa zdaj kaj gor šli, pa ne vem.
Sam še žal nisem prišel do tja, to mi je sestra povedla. Prijazna postrežba, odlična hrana, polno vin... Vsekakor naj bi blo vredno obiska
cheer.gif

Pa po telefonu so prijazni za rezervacije, so mi lepo ustregli z okrasitvijo miz in darilcem.

ladjica

Pripravnik
23. jan 2012
31
0
6
nejc , hvala za tvoj prispevek...

...zanima me gostilna pec, ker načrtujem povabilo na kosilo caa. 6 ljudi... tukaj še nismo bili, pa sem mislila, da bi mogoče bila to dobra izbira... nismo čisto iz Maribora...

... slišala sem, da je odlična hrana in ustrezna izbira vin...zanimala me je cena hrane, zato ker le ena oseba tu pa tam spije kak kozarec, ostali pa ne

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
cene malo visje od povprecja, hrana ni draga, olupijo te pri vinu...ampak to tak al tak povsod...verjetno gostilna z najvisjim nivojem v MB

I

Izbrisan uporabnik #488

Škampi na nabodalu so dobri
smile-1.gif

Cena okoli 30 EUR, ko sem bil nazadnje.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
cene malo visje od povprecja, hrana ni draga, olupijo te pri vinu...ampak to tak al tak povsod...verjetno gostilna z najvisjim nivojem v MB

Včasih bila, zdaj jih Florjan v centru mesta povozi na celi črti.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

florjan je stvar okusa...meni ne sede...in ce sva ze pikolovksa, postrezba je totalno nestrokovna, kelnerji pa kr nekaj...hrana, lepo sestavljena ampak brez pretirano posebnega okusa...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
a vseeno precej bolje kot na Terasi..za rožmarin zdaj zadnjih podatkov ne vem

na kosilo še lahko greš v Restavracijo Betnava, dnevno kosilo za vikende je 13,9 € se mi zdi in povsem na nivoju.(predjed, juha, glavna jed in sladica)- lepo aranžirano in okusno.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

No no, da si ne boš kaj naredo, al kak že rečemo v Mariboru? Florjan res ni nek presežek
priden.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pol pa mi povej boljšo gostilno od Florjana v Mariboru.

Za Maribor, mesto picarij, delavskih mezd in mehiških restavracij, je Florjan presežek.

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Pol pa mi povej boljšo gostilno od Florjana v Mariboru.

Za Maribor, mesto picarij, delavskih mezd in mehiških restavracij, je Florjan presežek.

Odvisno kakšno vrsto hrane imaš v mislih sicer pa nisem rekel da je Florjan slab, pač Rožmarin je boljši, Pec pa definitivno boljši. Sicer pa neumno sprašuješ ko oba veva da v Mariboru ni nekih restavracij ki bi nudile kulinarične presežke.... Da se naješ? Morda, sploh če si cel dan doma, nič ne delaš, imaš 155cm ter 48kg. Jaz se ne... Lp

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Zate ne vem, jaz imam pri Florjanu predjed plus glavna jed plus sladica...polna kapa.

Res pa je, da nisem več star 25, ampak malo več.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
točno tako, časi kil pomfrija in velikega dunajca so mimo. Jaz že en čas hodim normalno sit od mize in ne prenažrt...in mi manjše porcije ustrezajo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Meni tudi ustrezajo manjše porcije (ni tistega občutka prenažrtosti) ampak na poti domov še pač presekam s kakšnim Ðabirijem
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
baje, če ruknem 3 normalne na dan sem že srečen...prekleti tempo življenja.