Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Je pa res, da pričakoval nisem veliko, ker ji je pred leti Sršen v Nedelu prisolil najnižjo možno oceno: da je na nivoju užitne menze in popolnoma nič več, kakor bi pričakoval od ponudbe, ambienta, cen...
Znanec kuhar je delal v dveh razlicnih precej prominentnih gostilnah (obe iz 04 omrezne, imeni kvecjemu na ZS, ce bi kdo rad preveril zgodbo), ki sta se znasli med ocenjenimi v Nedelu, obakrat je kuhal on, enkrat je dobil 5, drugic 1 soncek. Tik pred drugim obiskom je bojda konkurent poklical lastnika in mu skodozeljno sporocil, da pride Srsen na obisk (cloveka sta bila sprta). No, po tem ko je do amena spljuval kuharja, kateri je nekaj nazaj dobil 5 sonckov, pa ne zaradi njegove izvedbe, temvec zaradi "iznajdb", je teden ali dva kasneje (v drugi gostilni) hvalil iste zadeve, katere je malo nazaj spljuval do konca. O tej zadevi smo cisto slucajno debatirali sele nekaj mesecev zatem, sem se pa kot nekdaj reden bralec tiste rubrike sam zacudil, da je enkrat kritiziral idejo dolocene jedi, kmalu zatem se mu je pa to zdela najboljsa pogruntavscina
Menda je slo tam za izsiljevanje/placane reklame, ce se je lastnik uklonil, je bilo pozitivno, ce se ni (ce je bil za povrh se kaj "pameten"), so bili pa problemi.
Od takrat naprej sem Srsenove opise gledal predvsem zaradi obcutka za ceno, tega novega bedaka (Mencinger), katerega imajo zdaj, pa tako ali tako ne prenasam, ker je ocitno malce prizadet in ne uspe pisati o tem, kar naj bi bila tema rubrike (tudi pri njem je tako relevanten samo zadnji del, kjer so navedene cene), pa se sam pri sebi ne zna razcistiti kako bo postavil merila - na zacetku je tumbal nekaj o tem kako bo distribucija ocen podobna normalni, da bo 3* solidna ocena, 4* zelo dobra in da 5* prakticno nikjer ni, kar je veljalo morda dva meseca, potem so pa zacele leteti same stirke in petke