Gostilna okoli Bleda...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.949
7.277
113
Misliš Grajska Gostilnica!? Meni je tam ambient zelo všeč, vendar glede na moje izkušnje kuhinja zelo niha. Enkrat je bilo res dobro, drugič slabo. Govorili so, da sta dva različna kuharja in kakor naletiš. Nisem bil že precej časa. Zadnje čase kakšne hvale nisem slišal.

Ira

Pripravnik
30. jul 2010
112
0
16
@Fadil: eee, Grajska gostilnica (Kranjska je v KR)
smile-1.gif
)) Smo tudi mi že naleteli na različni nivo, ampak ko je bilo dobro, je bilo res dobro! Zgleda se res vsaka gostilna čez en čas pokvari :S

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.443
424
83
Bo že držalo, bil 2x v kaj jaz vem... 10ih letih? Obakrat švoh.

Je pa res, da pričakoval nisem veliko, ker ji je pred leti Sršen v Nedelu prisolil najnižjo možno oceno: da je na nivoju užitne menze in popolnoma nič več, kakor bi pričakoval od ponudbe, ambienta, cen...

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Meni je na Blede najboljša gostilna Mayer. Drugače sem pa zelo dobre stvari slišal od restavracije v hotelu pri železniški postaji. Imajo neke vrste slow food,...nisem pa še sam probal,...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Je pa res, da pričakoval nisem veliko, ker ji je pred leti Sršen v Nedelu prisolil najnižjo možno oceno: da je na nivoju užitne menze in popolnoma nič več, kakor bi pričakoval od ponudbe, ambienta, cen...

Znanec kuhar je delal v dveh razlicnih precej prominentnih gostilnah (obe iz 04 omrezne, imeni kvecjemu na ZS, ce bi kdo rad preveril zgodbo), ki sta se znasli med ocenjenimi v Nedelu, obakrat je kuhal on, enkrat je dobil 5, drugic 1 soncek. Tik pred drugim obiskom je bojda konkurent poklical lastnika in mu skodozeljno sporocil, da pride Srsen na obisk (cloveka sta bila sprta). No, po tem ko je do amena spljuval kuharja, kateri je nekaj nazaj dobil 5 sonckov, pa ne zaradi njegove izvedbe, temvec zaradi "iznajdb", je teden ali dva kasneje (v drugi gostilni) hvalil iste zadeve, katere je malo nazaj spljuval do konca. O tej zadevi smo cisto slucajno debatirali sele nekaj mesecev zatem, sem se pa kot nekdaj reden bralec tiste rubrike sam zacudil, da je enkrat kritiziral idejo dolocene jedi, kmalu zatem se mu je pa to zdela najboljsa pogruntavscina
rolleyes-1.gif
Menda je slo tam za izsiljevanje/placane reklame, ce se je lastnik uklonil, je bilo pozitivno, ce se ni (ce je bil za povrh se kaj "pameten"), so bili pa problemi.

Od takrat naprej sem Srsenove opise gledal predvsem zaradi obcutka za ceno, tega novega bedaka (Mencinger), katerega imajo zdaj, pa tako ali tako ne prenasam, ker je ocitno malce prizadet in ne uspe pisati o tem, kar naj bi bila tema rubrike (tudi pri njem je tako relevanten samo zadnji del, kjer so navedene cene), pa se sam pri sebi ne zna razcistiti kako bo postavil merila - na zacetku je tumbal nekaj o tem kako bo distribucija ocen podobna normalni, da bo 3* solidna ocena, 4* zelo dobra in da 5* prakticno nikjer ni, kar je veljalo morda dva meseca, potem so pa zacele leteti same stirke in petke
confused-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.922
-8.638
113
ksz.
Peglezen je ponavadi kar ok, vsaj kar se ribic tiče. Ampak še vedno imam raje tiste, ki jih sam vržem na žar
tongue-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.949
7.277
113
Citat:
Uporabnik warpaint pravi:
Letališče Lesce. Sicer nisem na tekočem, ampak pred leti mi je blo top.

Letališče Lesce je bilo super, ko je bil še Pristavec šef. Še posebej je bila tam znana Blejska grmada, pa Stroganov je bil špica. Nisem bil že leta, je pa res, da ko sem nazadnje jedel tam, je bilo bolj švoh...

Klemen_Savli

Pripravnik
6. apr 2010
38
0
6
Po mojem z Lectarjem ne moreš zgrešiti, vsaj lokalni pridih bodo dobili, kar ponavadi cenimo v gostilnah na tujem. Lectar je po mojem dober predstavnik. Mogoče se zapeljete do Ančke v Šenčurju, s štruklji ne moreš zgrešit...
Za dobro indijsko na Bledu ne moreš zgrešit z Okarino.
Kaj pa pri Danilu? Mislim, da je vredno teh nekaj minut vožnje. Ali pa se zapelješ še nekaj minut naprej do JB ko si že na poti
smile-1.gif

Klemen_Savli

Pripravnik
6. apr 2010
38
0
6
Aja, v Lectarju sem pred leti (6-8 let nazaj) zelo redno jedel in je bilo vedno zelo dobro. Zadnji obisk pred nekaj meseci je precej pokvaril oceno. Mogoče samo slab dan ... ali pa ne.