Gostilna išče šeflo

mistique

Guru
16. jun 2009
14.121
1.898
113
Emona / Carnium
Je*atga, Tilnu se pozna, da ni blo fotra, k bi mu dajal potrditev, da je dober fant. Žiga pa deluje kot mamin sinko. Pušnil je predvsem, ker daje vtis lublanskega duvatorja. Kuharskega znanja ima pa veliko.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
tisto "kulinariko" si lahko u rt zatlačjo... nič kaj preveč užitno ne zgleda...

drugač pa žiga mi je bolj psihopatsko deloval.. ni poslušal nobenga vedel in znal vse... boh pomagi...

A se niso v prvi oddaji ali v predizboru učili spohat dunajca?
evil.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.732
6.502
113
lili_zagar4.jpg

lili_zagar3.jpg

lili_zagar1.jpg

lili_zagar.jpg

Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Bolj me šokira Lili, ki ne vem kaj razmišlja ko se oblači. Jaz ne vem, a nimajo tam nekih špeglov preden se gre na oder?
Meni se zdi čisto OK.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Mi smo šli pa zadnjič k Binetu Volčiču na pasulj za malco.
hysterical-1.gif

21199386.jpg

Čak a to zajebavaš al resno misliš?
to se s kilometra vidi, da je zajebancija. če bi bilo res bi bili madeži pasulja popolnoma okrogli. tako pa so čisto nepravilne oblike. tudi fužol je razporejen v ogabnem vzorcu, reči pa so na krožnik nametane. vsekakor to ni vrhunska kulinarika...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Ok, sam izgled res ni TOP, je pa res da jed da FULL ENEGA POWERJA, kar pa Bineta definitivno pripelje do vrhunca.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
lili_zagar4.jpg

lili_zagar3.jpg

lili_zagar1.jpg

lili_zagar.jpg

Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Bolj me šokira Lili, ki ne vem kaj razmišlja ko se oblači. Jaz ne vem, a nimajo tam nekih špeglov preden se gre na oder?
Meni se zdi čisto OK.
ne vem kaj je narobe z oblekami... ampak fris ima pa ko frankenštajn. kot bi ji namontirali neustrezne ličnice, usta so tudi hudo čudna. ne pašejo k obrazu sploh... no v glavnem zgleda kot bi ji obraz zelo neposrečeno skupaj sestavili.
pa oči so rahlo grtoeskne - ne more bit zunanji rob nižje od notranjega. bi morali oči malo obrniti. desno proti smeri urinega kazalca levo pa v smeri urinega kazalca.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Ta pasulj bi moral eden od kandidatov na začetku naredit Binetu, pa poimenovat "Jesenski prdec".
hysterical-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.282
3.909
113
hysterical-1.gif

Obvezno fižol narezat na bruno mars da dobiš tisti pravi FJUŽN prdec.

V menzi imamo že eno leto foro na ta fjužn okusov. Višek fjužnov predstvalja pohan sir s pomfijem (ko zmanjka ostalih gurmanskih presežkov v obliki mesne lazanje, sote stroganofa, makaronflajša in podobnih pomij).

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
samo v modri zgleda ok, ostalo pa srednja žalost. prva sploh, joški nekje tam pač, ne moreš take obleke dat gor če maš kao vlke joške.

sad

Guru
24. avg 2007
21.202
9.840
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Priznajte, da gledate in imate celo favorita
grims-1.gif
hysterical-1.gif

Sploh ne vem kdo je noter, tudi če slučajno med kruzanjem programov naletim na to scalnico samo šaltam naprej. Oz. sem šaltal, RTV je z MUX-C poskrbela, da ne lovim več ostalih programov. Vsaj nekaj dobrega iz tega
grin1.gif
.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Mene bolj zanima od kje imajo meso za burger, če kdo ve?

A ni reklama od tuša skos, pomoje oni zrihtajo.