Je*atga, Tilnu se pozna, da ni blo fotra, k bi mu dajal potrditev, da je dober fant. Žiga pa deluje kot mamin sinko. Pušnil je predvsem, ker daje vtis lublanskega duvatorja. Kuharskega znanja ima pa veliko.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
tisto "kulinariko" si lahko u rt zatlačjo... nič kaj preveč užitno ne zgleda...
drugač pa žiga mi je bolj psihopatsko deloval.. ni poslušal nobenga vedel in znal vse... boh pomagi...
Meni se zdi čisto OK.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Bolj me šokira Lili, ki ne vem kaj razmišlja ko se oblači. Jaz ne vem, a nimajo tam nekih špeglov preden se gre na oder?
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Mi smo šli pa zadnjič k Binetu Volčiču na pasulj za malco.
to se s kilometra vidi, da je zajebancija. če bi bilo res bi bili madeži pasulja popolnoma okrogli. tako pa so čisto nepravilne oblike. tudi fužol je razporejen v ogabnem vzorcu, reči pa so na krožnik nametane. vsekakor to ni vrhunska kulinarika...Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Čak a to zajebavaš al resno misliš?
ne vem kaj je narobe z oblekami... ampak fris ima pa ko frankenštajn. kot bi ji namontirali neustrezne ličnice, usta so tudi hudo čudna. ne pašejo k obrazu sploh... no v glavnem zgleda kot bi ji obraz zelo neposrečeno skupaj sestavili.Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Meni se zdi čisto OK.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Bolj me šokira Lili, ki ne vem kaj razmišlja ko se oblači. Jaz ne vem, a nimajo tam nekih špeglov preden se gre na oder?
je top genialna zajebancijaCitat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ok, sam izgled res ni TOP, je pa res da jed da FULL ENEGA POWERJA, kar pa Bineta definitivno pripelje do vrhunca.
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Priznajte, da gledate in imate celo favorita
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Mene bolj zanima od kje imajo meso za burger, če kdo ve?