gospodinjska pomočnica

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a ti primerjam še sesalec< z ravnanjem terena. palopatka peska ke, pa dve tja, pa ena tam stran..sesalc pa bvlečeš in adijo bela..boli te
Tle se lahko še mal moderniziraš. Kupiš robotskega sisača, pališ----pustiš da odradi---gasiš

Biti gospodinja je zakon! Vse že dela polavtomatsko
smile-1.gif

gledal danes. <299.90..jaz sem dal za ročni 250

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
da ti še neki napišem subarujevc.

v mojem poslu je nekak tkole.
najprej komi dobiš tiste kvadrate. pol ko jih imaš, se začnejo allahove muke. organiziraj dobavo, stroje na parcelo, delavce. mu rečeš stoj kle..prideš čez pet minut on s hrbtom obrnjen k stroju in cik v gobcu 50 m stran. kadar smo an dolenskem..sigurno kaj zmanjka iz kamijona, bagerja..
rečeš hasotu drži se levega robnika..on vijuga. ti se mučiš z lopato, nasipavaš, kjer stroj ne more..lopata in asfalt.

v kuhinji.
primem tisto pečenko, jo vržem na pult in si zamrmram, da skočim sam na šnops, pol jo naseklajm. pridem nazaj..kje je pečenka..mrtvo ladno leži tam, kjer sem jo pustil. vzamem čebulco nasekljam, nikamor ne beži. pol vzamem kuhalnico in međam- kuhalnica..to je..ene destkrat manjše od lopate..no..raj 50 krat.
aja. pri šporgetuj je vroče..no ni..ker je indukcija. vroče je, k z zgonjenimi čevli, al pa s supergami z bagerja skočiš v frišn asfalt. al pa k ti špricne na roko. kle pa če mi je vroče..vžgem klimo. na terenu..jah si misliš.

doma ruknem pir, šnops..na terenu savski biser..v potokih.
kle se sklonim petkrat do tal..k mi kaj pade. na terenu sem k na elastiki.

zdej ne vem..a si ti baba, d ajih zagovarjaš al kaj. sej doma ne kuha za cel klinični center, pa da ma 200l pisker in lopato za mešat. pa okol sebe 20 šporgetov.

a ti primerjam še sesalec< z ravnanjem terena. palopatka peska ke, pa dve tja, pa ena tam stran..sesalc pa bvlečeš in adijo bela..boli te

hja, še vedno me nisi prepričal. Če ti je na gradbišču težko, zamenjaj službo, zaposlene...

Veliko žensk tud dela. tud fizično. Samo, ko ti prideš domov se uležeš, počakaš na južno, se spet uležeš za pol urce, pol greš pa mačke čakat za bajto. Žena mora pa najprej oddelat 8ur v službi, potem v 1,5 uri pripravit južno, mogoče ji edin pomagaš pospravit posodo pol... sam to tud pri vas ni navada, pol je treba še z mulcom domačo nalogo narest al pa kej pripravit za naslednji šolski dan...

no ja, vglavnem jest jih čist štekam.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.780
180
63
Citat:
Uporabnik softi pravi:
da ti še neki napišem subarujevc.

v mojem poslu je nekak tkole.
najprej komi dobiš tiste kvadrate. pol ko jih imaš, se začnejo allahove muke. organiziraj dobavo, stroje na parcelo, delavce. mu rečeš stoj kle..prideš čez pet minut on s hrbtom obrnjen k stroju in cik v gobcu 50 m stran. kadar smo an dolenskem..sigurno kaj zmanjka iz kamijona, bagerja..
rečeš hasotu drži se levega robnika..on vijuga. ti se mučiš z lopato, nasipavaš, kjer stroj ne more..lopata in asfalt.

v kuhinji.
primem tisto pečenko, jo vržem na pult in si zamrmram, da skočim sam na šnops, pol jo naseklajm. pridem nazaj..kje je pečenka..mrtvo ladno leži tam, kjer sem jo pustil. vzamem čebulco nasekljam, nikamor ne beži. pol vzamem kuhalnico in međam- kuhalnica..to je..ene destkrat manjše od lopate..no..raj 50 krat.
aja. pri šporgetuj je vroče..no ni..ker je indukcija. vroče je, k z zgonjenimi čevli, al pa s supergami z bagerja skočiš v frišn asfalt. al pa k ti špricne na roko. kle pa če mi je vroče..vžgem klimo. na terenu..jah si misliš.

doma ruknem pir, šnops..na terenu savski biser..v potokih.
kle se sklonim petkrat do tal..k mi kaj pade. na terenu sem k na elastiki.

zdej ne vem..a si ti baba, d ajih zagovarjaš al kaj. sej doma ne kuha za cel klinični center, pa da ma 200l pisker in lopato za mešat. pa okol sebe 20 šporgetov.

467716-post_slo.gif