Gorillaz 5.9. Telekom Žur

Normalno je tudi da jaz ki delam na bavarcu pridem z avtom nekako tam ven
jezen.gif

Sicer so bili pa že danes čez dan na odru Sidarta in Murat&Ðous. Sound testing, cel faking dan jaz naj pa delam
rolleyes-1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Mene tudi tole tole skrbi. Študiram, če čem stvari kar na šitu pustit, pa tukaj neko hrano poiskat, potem pa kar peške do Siola udarit za koncert. Saj nima smisla poskusat domov prit, ker ne bom nikoli do casa nazaj prišla. Je pa noro, tukaj vsi govorijo, da grejo zvečer na koncert. No, na srečo seveda nihče na Drekblde (pardon, če ukradem izraz, res je odličen). Ne morem verjeti, da imamo pri nas toliko folka, ki na to pada.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
No, sožalje vsem, ki ste morali viseti ne da bi hoteli, ampak saj morate priznati, da ni bilo tako grozno? Jaz sem se res kar direktno odpravila, v pravi, dokaj veliki, družbi in smo res uživali. Nekaj čarobnega mi je, vedno znova na pozitivnih eventih, ki pritegnejo take množice ljudi. Sama nimam nobenega smisla za ocenjevanje števila, slišala sem pa številke od 20 do 40 tisoč. Pojma nimam, koliko držijo, moja ocena je predvsem 'veliko nas je bilo'. Pa fino je, kadar so koncerti taki, da čutiš od tujcev okoli pozitivno energijo, ne pa drenjanja in histerije. Pa vedno znova mi je hecno, ko ljudje z mobilci 'prenašajo' glasbo kolegom. Kaj to dejansko deluje? Meni se zdi, da bi se moral ves zvok sfižiti ...

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
314
2
18
Ne še. Js bi mel kamerco, zadel sem pa usb ključek. Menja kdo?
smile-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Offtopic:

Kolk pride sploh en takle 512MB ključek, če jih masovno kupiš ene 5000? 2€? Ker imam občutek, da so skoraj že cenejši, kot malo lepši obesek za ključe
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ah kaj, podarjenemu konju se ne gleda v zobe...
grin1.gif

Pa kaj če je pocen in ne gre gor praktično nič, ena krama več... Daš kkpnemu otroku - geeku do 9 let, pa bo čis happy kao "lej kaj mam"

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ne sej to itak... kdaj zihr prov pride, samo tko me je zanimal, če kdo slučajn ve, kolk jih sploh te zadeve pridejo, glede na to, da se skor obmetavajo že s temi ključki
grin1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
S temli 512 ključki so zgleda ene zelo stare zaloge popucal.
smile-1.gif

Jest kamerce še nisem dobil, pa tud če je ne bom se ne bom kej dost sekirov.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Dons sm dobila kamerco... Logitech... Zaenkrat je kul, odvisn kdaj mi bo crknla...
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
LOL... Uredu je... Sm prčakvala kkšn crap ampak niti ni tok švoh no... Je pa res da se ne spoznam na kamerce niti mal.