Gorillaz 5.9. Telekom Žur

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Ne Gorillaz ampak Gorillaz Sound System. Ni neke neposredne povezave. Več si preberi spodaj.

Iz siolove strani:

Nekoč je Zemljo obvladoval fabriciran pop in vladal je kaos. Iz kaosa so prišli Gorillaz: štirje neustrašni junaki. Vsi za enega, eden za vse so prišli, da nas rešijo.

Njim pa so z zaboji vinilnih plošč v rokah in slušalkami na ušesih sledili Gorillaz Sound System, najboljša svetovna avdiovizualna atrakcija.

Gorillaz Sound System so s svojimi melodijami, ki vas prisilijo k potrkavanju s prsti, in projekcijami, ob katerih vam zastane dih, zagotovilo, da bo vsako zabavo zavrtelo do vrhunca. To je temu zabavnemu kolektivu uspelo ob odprtju Don Perignon Oenotheque v hotelu Langham, na zabavi Tedna mode v Berlinu in na uradni prireditvi Road To The MTV Awards v dvorani Bloomsbury Ballrooms.

Edino priporočilo, ki ga Gorillaz Sound System potrebujejo, so ljudje, ki se v njihovih ritmih neizmerno zabavajo in divje plešejo, a ta druščina ima tudi odobritev slavnega Murdoca Niccalsa, mesarja basa pri Gorrilaz: »Gorillaz Sound System so edini, ki bi jim – poleg sebe – zaupal, da zabavajo moje prijatelje. To je podobno, kot če papež blagoslovi še eno župnijo. Sicer pa sam ne morem spraviti plošč iz papirnatih ovitkov. Imam predolge nohte.«

Gorillaz Sound System so ultimativni VDJ-projekt. Njihova glasba je zelo nenavadna in zelo zanimiva zmes DJ-prijemov in samosvojih avtorskih poskusov. Če k temu dodate še vedno prav ritmično in hipnotično osnovo, dobite pravo predstavo o enkratnosti te zasedbe. V glasbi Gorillaz Sound System je zaslediti vse – od primerno upočasnjenega techna, duba, trip-hopa in elektronike do rocka, popa in reggaeja. Njihove skladbe so izvirne lepljenke vsega mogočega. Tako samo v enem miksu združujejo hkrati dve različici Gorillaz in še njihov Intro. Na vse to pa lepijo še: Whole Lotta Love (Led Zeppelin), You're Not The Law (The Deads 60's), Sundown On The Empire (Reverend And The Makers), Witness (Roots Manuva) in še nekaj instrumentalnih skladb.

Njihov koncertni set vključuje nastop štirih (V)DJ-jev, animacije Gorillaz in čudovite svetlobne projekcije, ki jih ustvarjajo z 20 let starimi šolskimi projektorji. Za zvočni spektakel skrbijo DJ-ji Jose Carretas aka Jodo, DJ Guy C, Remi Kabaka in Roland, svetlobni spektakel pa jim je naredil sloviti risar stripov in član Gorillaz Gorillaz Jamie Hewlett. Virtualna skupina, ki jo poganja imperativ zabave, bo 5. septembra v Ljubljani imela svoj komaj četrti nastop na prostem oziroma šesti sploh. Naslednja dva nastopa na prostem bodo Gorillaz Sound System imeli 23. in 24. avgusta na festivalu sveže in inovativne glasbe Lovebox Dublin na Irskem oz. na 10. obletnici festivala plesne glasbe Creamfields v Veliki Britaniji.

Skratka, če imate težave z zabavo, če vam nihče več ne more pomagati in če vam jih uspe najti, potem so Gorillaz Sound System prava rešitev za vas.

zvezdana

Pripravnik
28. avg 2008
82
0
6
A je že kdo kaj sodeloval v njihovi nagradni igri? Jaz sem pustila samo 2 lepi misli. zadela pa nisem nič
smile-1.gif
Če bom pa v petek zvečer kaj v Ljubljani, pa zagotovo pridem na koncert.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Smrk, jaz sem tudi pustila eno zelo globoko misel, pa ni nič padlo, kolegici in fantu pa takoj dve kamerci.
cheer.gif

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
js sm tut samo eno misel pustila, balonček je bil pa prazen
smile-1.gif
sicer so pa kr polni lepih misli...
kolegica pa je kamerico dobla. razmišljam, če ji čem zaračunat, ker je blo z mojega kompa....
wink-1.gif
;)

zvezdana

Pripravnik
28. avg 2008
82
0
6
Jaz tudi sprva nisem imela sreče. Potem sem se pa prijavila še z dvema drugima imenoma in drugima mejloma (no kontaktni podatki so bili vseskozi isti, da bi na pravi naslov poslali nagrado
wink-1.gif

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
zadela sem kamero.....raje bi usb ključ....bo treba še enkrat poskusiti
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Call me crazy, ampak registrirala sm se z ene 6 emaili
bonk.gif
Full sm si namrec zelela kamerco, ker je nimam.

In lej no, v sesto (al kero?) sm zadela KAMERCOOOOO ijeeeeej !! Zdj bom lahko plesala striptiz, in podobno
evil.gif

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
ej zvezdana, js isto počnem z različnimi accounti, sam js bi raj kamerco, k VIP vstopnic nimajo več, kamerce pa klučke pa še
smile-1.gif