Gorenjskega učitelja ubili Albanci?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Jaz sem počel marsikaj.
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Prej mokre sanje. Bosanko še mogoče za šiptarko pa ni za verjeti.Bi hitro ostal brez jajc

Saj vprašanje če jih ima. Pri +40-ih piše samo o pederajzanju in favorizira življenje pri mami.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Uf, sem očitno zamudil 40. rojstni dan, kdaj pa sem ga imel?
confused-1.gif

Kar se pa 'perdrov' tiče, jaz sem ga zarinil, ti si ga dobil v rito, to je vsa zgobda, ne vem, kako kar ne moreš in ne moreš pozabiti? A ti je tako pasalo?
nahrung002.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ponavadi so moški sivkasti po 40-ti imaš očitno slabe gene. Al pa če mi je v spominu bolj ostala slika tvojega ščeneta.

Glede pedrov-moja rit je nedolžna, tvoja glede na tvoje pisanje pa ne več. Pa saj imaste svoje forume, kolikor sem gledal. Ne vem, zakaj svoje gay/zoofilske poglede razširjaš tu.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik franZanton pravi:
ali dejstvo, da se je Thaçi po umoru prestrašil in zato niti ni poiskal vsega denarja, morda pomeni, da ga sprva le ni nameraval tako hudo poškodovati ?

Vprašanje povsem na mestu ! Seveda ga ni nameraval poškodovati, sploh. Revež je zgolj pozvonil na vratih, verjetno da bi prosil za kozarec vode, učitelj pa se je zverinsko znesel nad njegovimi kleščami tako da se je z glavo brutalno zaletaval vanje, potem pa mu je iz rok izpulil še gasilsko sekiro in z namenom prikazati da ga je poškodoval prestrašen obiskovalec, sam sebe večkrat vsekal za vrat.
Šalo na stran: zanimivo bo brati zaradi kakšnih olajševalnih okoliščin in omilitvenih določil storilcu ne bodo prisodili niti 30 let, kaj šele zakonsko dovoljene dosmrtne ječe. Da se človeku že vnaprej želodec obrne.
kje pa jim sodijo da je dosmrtna med naborom mogočih kazni?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ponavadi so moški sivkasti po 40-ti imaš očitno slabe gene. Al pa če mi je v spominu bolj ostala slika tvojega ščeneta.

Glede pedrov-moja rit je nedolžna, tvoja glede na tvoje pisanje pa ne več. Pa saj imaste svoje forume, kolikor sem gledal. Ne vem, zakaj svoje gay/zoofilske poglede razširjaš tu.

Verjetno imam slabe gene ja
zmaga.gif

Tvoja rit je tako nedolžna kot domobrani, sicer pa, imaš prav, tvoj znucan auspuh ne zanima več nikogar, je odslužil svoje...še sreæa, da vlečeš močneje kot črpalka PGD stranska vas.
evil.gif

Aha, sedaj si z gejev preskočil že na zoofilijo...veš, temu se pa reče projiciranje, ko nezavedno svoje seksualne želje pripisuješ drugemu, od tod tole o živalih. Precej bolano, ampak hej, v vapih krajeih baje ne tako redek pojav. Ihaha.
rolleyes-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne vem, to sem tu zasledil na alterju, te govorice, pa menda si še sam enkrat govoril o tem.

Si jo pač tišal, big deal.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
kje pa jim sodijo da je dosmrtna med naborom mogočih kazni?

a tole ni bilo sprejeto ?
Citat:
med njimi genocid, hudodelstvo zoper človeštvo, vojna hudodelstva in agresijo ter dva ali več naklepnih umorov
res ne vem ali je bilo sprejeto.
vojna agresija še ni nujno da kdo umre al kaj se šteje za vojno agresijo? pa vojno hudodelstvo?

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Po predlogu zagovornika Žige Novaka bo sodišče za ta primer imenovalo izvedenca psihiatrične stroke, ki bo ocenil Thaqijevo zmožnost razumevanja in obvladovanja v času očitanega dejanja. Zanj naj bi namreč veljale posebne okoliščine: »Pri devetih letih je doživel hude psihične travme. Ko je živel na Kosovu, se je tam ravno vršila intervencija vojaških in policijskih sil. Bil je priča nasilju in likvidacijam civilistov, med drugim je na lastne oči videl usmrtitev svojega starega očeta,« je dejal odvetnik. Tožilka in sodnica sta se s predlogom strinjali
- jasno da bo obramba uporabila vse možno v korist svoje stranke, a zakaj se mora tožilka s tem strinjati ? Tožilka bi morala maksimalno onemogočati obrambo, tako kot obramba dela maksimalno vse da zminira delo tožilstva. Sedaj so našli neko zgodbico, za katero ni in ne bo nobenih prič da bi jo potrdile, končalo pa se bo kot v primeru mesec ali dva nazaj: preveč nor da bi ga obsodili, a premalo za prisilno zdravljenje. Torej - svobodica. In še kakšen evro za neupravičen pripor. Bravo obramba.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
hahahahaaaaaa.....izgnat take smrduhe.

Slovenije v roku 50 let ne bo več....kamor se obrneš "čefur" ali "šiptar".

Nazadnje urejeno:

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
... Ko je živel na Kosovu, se je tam ravno vršila intervencija vojaških in policijskih sil. Bil je priča nasilju in likvidacijam civilistov, ....
Ali imajo torej vsi, ki so takrat živeli na Kosovem, nezmožnost razumevanja in obvladovanja pri izvajanju kaznivih dejanj?
Citat:
Thaqijev odvetnik je prepričan, da izsleditev vozila, v katerem je bil pred prijetjem obtoženi zidar, in njegovo prijetje nista potekala v skladu z zakoni. Prav tako dvomi o ustreznosti odvzema vzorca sline in opozarja na nejasnosti pri analizi las, ki so jih našli na truplu,
Torej bo primer zaradi malomarnega in nezakonitega dela policajev padel in bo dec na koncu oproščen, tako kot tisti mulc, ki je vrgel bombo na policijsko postajo v Kranju, in zato dobil še 170 jurjev oškodnine.