Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Se še vedno splača Gorenje kupovati v Avstriji? Sprašujem konkretno za pralni stroj.
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Konkretno za pralni stroj je odgovor: da, če je cenejši
Nisem delal primerjave za isti model, ampak še pred nekaj meseci so se mi zdele cene *na prvi uč* malo nižje od naših. Ampak to jemlji z rezervo, je šlo res samo za moj občutek.
Sicer si včasih pri nas dobil 5 let garancije, drugje pa ne. A je še vedno tako?
edit: lahko pogledaš tudi tukaj
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
pa tudi gorenje roba iz a ima garancijo v slo. nevem pa kak je z leti. Definitivno se splača ko metro rukne ven svoje akcije. Moj je bil iz naših 450 pri njih 290€!
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
pa tudi gorenje roba iz a ima garancijo v slo. nevem pa kak je z leti. Definitivno se splača ko metro rukne ven svoje akcije. Moj je bil iz naših 450 pri njih 290€!
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Tudi sam imam enako izskusnjo.
Pri nas ga je merkur imel v akciji za 450Eur v Avstriji pa je bila obicajna cena 290Eur.
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Očitno ni
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Tudi jaz bi se priporočal za kak konkreten link še, teh avstrijskih trgovin s belo tehniko ne poznam. Edino vem za metro, mediamarkt, potem pa se počasi konča.