Gorenje serviser in kraja denarja.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
ksz.
kolega ki dela pri omenjenem servisu mi je rekel če lahko dobi kopijo računa(meni na pm) da vidi kaj so ti računali.
lp

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Citat:
Uporabnik lafarge pravi:
Jest sem osebno z Gorenjem opravil že dalj časa... Meni je clo v garanciji hotu zaračunat + hodil je dva tedna....

Tole je eno nakladanje na 2,.. o kvalitetoi strojev sicer ne bi komentiral, vsak stroj se pokvari...ampak servisna služba gorenja je izredno hitra in prijazna. Vedno pride čez 2-3 dni, prijazni, da bi računali v garanciji ,..mislim zakaj folk pišete take neresnice....

2-3 dni se tebi zdi OK? Meni se ne. V zadnjih 15 leth sem imel 2 okvari, obakrat Electrolux (kar je logično, ker je bilo v teh 15 letih 80% electroluxove robe), pa je bil servise enkrat isti dan, enkrat pa naslednji (ker je crknilo popoldne). 2-3 dni je bullshit.

sandichamp

Fizikalc
10. avg 2007
480
33
28
Gorenje ponavadi pride isti dan če jih pokličeš na delovni dan zjutraj. Če pa kličeš v petek popoldne boš pa res moral počakati do ponedeljka.

LP Sandi

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Citat:
Uporabnik lafarge pravi:
Nakladnje.... Nam je progrmator na pralnem stroju gorenje crknil 4X baje tovarniška napaka... Ne samo da je gorenje serviser iz Kranja hodil 2 tedna, prišel nejevoljen, ihtast na koncu smo se zaradi kreganja 4 ista stvar kregali še o garancijskih pogojih...

nakladanje, teli v Kranju so pod kritko... Crkne vsaka stvar to mi je pa kristalno jasno... Samo kaj opravičuje precej dražji izdelek pa ne vem več....

Tisti cajt sem jih mislu v cajtnge dat...

enega gorenja več pri bajti od tatkrat... Če najdem papirje ti jih poskeniram. Da boš mu goflo zaprto o kvaliteti... Beko mi ista stvar še nobena ni crknila 4 ista...

S takim odnosom bi ti jest zabrisal stroj u fris človek,..brez čakanja
smile-1.gif
....

Nazadnje urejeno:

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
no ja rorček lahko probaš...
Samo potem se še za jajca ne boš mogu praskat, to ti garantiram...

Da gremo nazaj k'temi.. Človeku računa 80 eur pa še orodje mu da...

GORENJE SERVIS REKLAMA!

Potem pa o kvaliteti.. Za Beko daš pol manj za več garancije in brez besed zamenjajo... Še bomo talali subvencije tem podjetjem, ker drgač preživeti ne bodo mogl... Pa v tujino bodo prodajali ceneje kot pri nas....

Nazadnje urejeno:

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Kazalo na odpoved....

dej nehi, nam zamenjat ni hotu še tisto ki je blo crknjeno. Poleg nategovanja pridem jutr, pridem čez dva dni, dokler nisem znoru, da naj se nehajo jebat, da jih bo nekdo doma čakal...

Danes je pač tako da po petih letih ponavadi lahko le vržeš, da pa plačaš za isto in slabši servis precej več... Hvala lepa.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Citat:
Uporabnik lafarge pravi:
Jest sem osebno z Gorenjem opravil že dalj časa... Meni je clo v garanciji hotu zaračunat + hodil je dva tedna....

Tole je eno nakladanje na 2,.. o kvalitetoi strojev sicer ne bi komentiral, vsak stroj se pokvari...ampak servisna služba gorenja je izredno hitra in prijazna. Vedno pride čez 2-3 dni, prijazni, da bi računali v garanciji ,..mislim zakaj folk pišete take neresnice....

2-3 dni se tebi zdi OK? Meni se ne. V zadnjih 15 leth sem imel 2 okvari, obakrat Electrolux (kar je logično, ker je bilo v teh 15 letih 80% electroluxove robe), pa je bil servise enkrat isti dan, enkrat pa naslednji (ker je crknilo popoldne). 2-3 dni je bullshit.

Ne prosim o Elextroluxu....1 teden čakanja na servis + 1 teden čakanja na rezervni del.,..tako da...govorim pa o PS .

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Citat:
Uporabnik lafarge pravi:
no ja rorček lahko probaš...
Samo potem se še za jajca ne boš mogu praskat, to ti garantiram...

Da gremo nazaj k'temi.. Človeku računa 80 eur pa še orodje mu da...

GORENJE SERVIS REKLAMA!

Potem pa o kvaliteti.. Za Beko daš pol manj za več garancije in brez besed zamenjajo... Še bomo talali subvencije tem podjetjem, ker drgač preživeti ne bodo mogl... Pa v tujino bodo prodajali ceneje kot pri nas....

Če imamo vsi dobre izkušnje s serviosm ali pa vsaj večina,...je edina možna razlaga potem, da imajo za take primitivce kot si ti posebno čakalno vrsto s posebnim cenikom,...hehe

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Glede nato v kateri temi sodeluješ je taka izjava razlog, da si en bogi serviserček na minimalki pa še nepismen zraven...

Kot rečeno kupim beko, ko je produkt izven garancije grem v štacuno in mi pripeljejo novo stvar in odpeljejo staro..... Take pizdeke pa lahko v garancijskemu obdobju samo jebem v glavo....

vi pa za male pare od vendorjev šraufate in se valate po tleh....

to je realnost.......
Posebni cenik maš pa ti samo v glavi.... za kej več boš pa menjal poklic....

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Umiri se, mojster. Gorenje ima svoj enotni klicni center že nekaj časa. Ali še bolje, prijaviš napako preko spleta, seveda z vsemi podatki in nekim pismenim opisom napake (ne pa Ne dela).
V nedeljo sem javil napako, v ponedeljek ob 9 ih sem dobil klic serviserja da pride med 11 in 12 uro. Tip se je držal ure, popravil zadevo in šel (ja, 5 letna garancija
smile-1.gif
)
Praviloma nimaš kaj klicati serviserja direktno, ker ti njihov CHD razporeja serviserje. Tako da, če misliš da si pameten s direktnim klicem...

pipo

Majstr
19. mar 2008
947
457
63
do sedaj sem imel 2x opravka z G. servisom na domu:

1. črpalka: javil napako ob 17:30, serviser prišel naslednji dan 7:15, ob 7:30 je stroj že delal.
2. ščetke : javil napako okrog 8h , serviser prišel ob 10h, ob 10:30 je stroj že delal.

Cena servisa je bila okrog 50€ v obeh primerih.

Stroj je 10+ let star, nadpovprečno obremenjen ( vsaj 1x dnevno pere ).

Mogoče imam le srečo, ampak Gorenje rula, tako stroj kot servis
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Ne prosim o Elextroluxu....1 teden čakanja na servis + 1 teden čakanja na rezervni del.,..tako da...govorim pa o PS .
Isto: čakal ene 3 dni (so imeli ravno izobraževanje za serviserje) in ni bilo nobenega serviserja na voljo. Čakal na rezervni del cca 1 teden, menjal sem ga pa potem sam, saj nisem hotel čakat še dan, dva, da pride mimo.