gorenjci postajajo ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
... kul, a si morte mislit to, da pa jaz to rečem mora bit pa zihr kaj novega in res je...dons se je zgodil čudež tega foruma...en kul gorenjc
cheer.gif

No še so kul gorenjci na tem svet. Sem se kr oddahnila huh.

No to sem mogla z vsemi vami delit, k ste take čenče.

majč
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ja tle je blo mal nesporazuma, ampak je bil tolk vztrajen da je pol kr on plaču

če koga še kaj zanima naj zdej vpraša k mam glih tiskovno konferenco

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Moja tiskovna konferenca se je končala, tko da podrobnosti niste zvedel.
stupid-1.gif
Lahko noč.

majč
tongue-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ne smeš govort, da je kul, pol mu ne boš interesantna, pa še tolko bolj velki đek bo izpado pred forumaši
shocked-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
fak majč zdej si pa še k slovenet k je 1x se mu ena nasmehnila pa je mislu da je pocuku ruskega carja za brado...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
In zakaj naj bi katerikoli gorenc sploh hotel tebe peljat na pjačo, razen tega da je obupan? Kaj si ti tolk posebnega?

Jst mam recimo dons namen peljat dve alterjevki na kruhke, sam je ena že zajebala zaradi tipa, ta-druga pa ne sme zajebat ker ve da bo drugače pol fasala po riti
10.gif

Tak, da ja, gorenci (čeprav sem uvožen in asimiliran) smo kul
zmaga.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
Hehe kolk ste pa pomembni...nemorem da nebi komentiru! Ženska je hotla povedat sam da so še uredu tipi kle na forumu (pač je biu gorenc) in da je bla prou prijetno ptresenečena da se je čist ql pijača odvila! Usaj tko jst zastopm njen post! Pa nism jst TIST gorenc da me ne boste zdei napadl....ubistvu nism gorenc at all!!!!

Določene od vs Pilleta pa gattota naprimer sm že parx mal brau na forumu...tko čist neobvezno....človk bi si mislu da tolk fukata da mata [censored] k olupleno banano :D
Sicer mi pa etak ne delujeta lih neka intelektualca ker vaju na kakem 2gem delu forumua etak nism zasledu....tko da si mislem da se tud o čem 2gem kukr o fuku etak ne znata pogovarjat! :D

Ženska je šla pač na ql pijačo...mogoče clo na zmenek......ne bit zdei užaljeni k ste zvisel!
wink-1.gif

Pa ne poznam čebelce...še 1x ponavlam...da neboste brcal u to smer!!!!!

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
klobasa: Jaz sem kul ane in ne vem kwa te to tolk mot pa se vedno neki oglašaš pa iščeš pozornost, sej nisem rekla da me morš ti na pjačo pelat. Pač kul se mi zdi, da je model oblubu in oblubo držu pa še nasmeju me je in kwa b zj ti rad?

tine: Ej če je en človk faca je pač faca. Jaz povem tko kot je.

stieber:
aplauz.gif
not

majč

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
Hehe čutim notranje boje
smile-1.gif

Se mal opravičujem Gatto-tu....vidm da se pogovarja še o marsičem 2gem kukr pa sam o sex-u...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja seeeej, to je to.

1. povem zato, k se bo itq zvedlo prek čenč in pol bodo eni zajci gorenjski tlele zelo pametni
2. ker sem povedala so že eni zajci gorenjski zlo pametni in se ne morjo zadržat, da ne bi komentiral, kako ste tipi predvidljivi hehehe
3. cenim to, če nekdo nekej obljubi in potem tudi to naredi zato me je dekca res presenetu
zmaga.gif

Tebi pa 5*.

majč

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.