Google Street View Slovenija

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.117
6.943
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Zdej bojo lopovi lepo streetview odprl, pa nastudiral kar jih zanima, pol pa sam akcija. Folku nau pa nic jasno. Al pa k se fockajo po raznih temah, pa nasel sem svoj avto, parkiran je tu pa tu, pa dom je tu pa bla bla bla...ko bo nekdo to izkoristil bo pa spet stokanje.
bonk.gif
cheer.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.561
464
83
meni gre zadeva na WIN 7 ki je povezan v svet prek Mobitel UMTS skozi, ne morem pa dotičnega PC probat prek SIOL ker je na drugi lokaciji

WIN 8.1 pa ne gre na noben način na nobenem PC-ju
na prenosniku če ga dam na UMTS je enako mrk

skratka omrežje ni krivo, zgleda na težavo z 8.1
ampak zakaj le slika Street view SLO, saj ostalo vse dela

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
Jaz mam W7, net prek siola, pa mi streetview več ne dela, že dva dni ne. Siol?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A nismo imeli kako leto nazaj debato, da nekateri uporabljajo googlove proxy serverje, nekateri pa ne in se mi zdi, da je siol bil edini, ki jih ne.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.153
4.132
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
A nismo imeli kako leto nazaj debato, da nekateri uporabljajo googlove proxy serverje, nekateri pa ne in se mi zdi, da je siol bil edini, ki jih ne.

Na SiOL servisnih straneh si lahko vsak uporabnik vključi "prioritizacijo internetnega prometa" ki mislim da ni nič drugega kot proxy za popularne storitve.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

Na SiOL servisnih straneh si lahko vsak uporabnik vključi "prioritizacijo internetnega prometa" ki mislim da ni nič drugega kot proxy za popularne storitve.

Ni to to, gre za googlove serverje, ki jih mislim da zastonj dajo na voljo.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.023
3.680
113
Najbrž kakšne tehnične težave. Meni le dele posameznih cest obarva, pa še tam na obarvanih ne deluje več.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....

sicer sem že par dni nazaj gledala, ma mi je bilo zanimivo. Sem šla čez Vrhniko in se je menjal sonček/oblačno/sonček/oblačno. Od bivše tovarne IUV pa do uvoza na AC.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ah no, ne pretiravat. Pa tut BTC so snemal v večih delih. Se iz ene zorne točke najdem, k sm se hotla pa približat, je pa drugo vreme, pa mene nikjer
tongue-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik antonb pravi:
meni od včeraj isto tak več ne dela. druge države delajo slovenija pa ne : zagreb, paris, dunaj...

sem sedaj probal z arnes dns in z njimi dela
confused-1.gif

Kaj ga tole TELEKOM -> siol serje ???
confused-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Kdaj lahko pričakujemo SLO izdajo
cool-1.gif

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/3rCaGmJ6bk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pa saj ni tak težko no...

Sicer pa je bil isti video objavljen enih 5 postov gor
tongue-1.gif