google street v Kranju ?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja no, algoritem je prepoznal rit kot obraz.... no, saj nekateri imajo take face kot riti.
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Mene je ujel med prekrškom
aplauz.gif

Če neuk štajerc v ljubljani študira smerokaze, se to ne šteje kot prekršek. Če b policaji mim prišli, bi ti dali še flašo vode, da se boš lažje skoncentriral.
evil.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja no, algoritem je prepoznal rit kot obraz.... no, saj nekateri imajo take face kot riti.
evil.gif

Na moji ulici daje babica tam nekje 3 letno hčerko lulat v grmovje in ma spuščene hlače, sem že reportal kot neprimerno

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Samo kaj to kar nekaj povprek blurajo? Recimo na tej sliki en obcestni steber, potem nekaj zraven table 'Dovoljeno za...', nekaj na vhodnih vratih (pa nič ni videt, da bi bilo kaj)... Tega je na vseh slikah ogromno.

Grim

Pripravnik
8. jul 2013
137
0
16
Steber je preveč falične oblike, pa ga je avtomatsko pobluralo :D
Mogoce je pa umazanija na objektivu? Ker nekateri so res na tako random mestih in tako majhni, da je cudno.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Blura avtomatika. Ni v ozadju 50 tisoč indijcev, ki bi s čopičem to delali, je vseeno preveč dela. Avtomatika pa pri prepoznavanju vidne slike seveda pogosto zataji.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Na moji ulici daje babica tam nekje 3 letno hčerko lulat v grmovje in ma spuščene hlače, sem že reportal kot neprimerno

V cca 12 urah je prišel odgovor, da so uredili, sedaj je takole. Če kdo hoče svojo rit imeti gor, je ena zadeva, da pa "polnage" otroke gor dajejo se mi pa ne zdi glih ok.

lulat.png

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.486
455
83
Citat:
Uporabnik skala pravi:
gugl ima bedne algoritme. traktorjem ne zamegli tablice, ker je nimajo na istem mestu kot avti...

zato pa nekaterim avtomobilom zamegli prednja žarometa
grin1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Citat:

V cca 12 urah je prišel odgovor, da so uredili, sedaj je takole. Če kdo hoče svojo rit imeti gor, je ena zadeva, da pa "polnage" otroke gor dajejo se mi pa ne zdi glih ok.

lulat.png

Tega polnagega otroka je sama mamica postavila na ogled vsem mimo vozečim.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik bizi pravi:

In ce bi mimo pes prisel en cica in potegnil ven fotoaparat in jo slikal bi se ti tudi zdelo ok? To tvojo logiko bi lahko potem uporabil vsak, ki je kdaj prisel v tezave zaradi slikanja otrok.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A misliš, da preden dajo to na ogled celemu svetu, ročno pregledajo vseh deset ali dvajset milijonov 360 stopinjskih fotk Slovenije?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
in zakaj si sedaj ti objavil to sliko zamegljenega otroka? s kakšnim posebnim namenom? lepo da si sporočil za so hitro zameglili objaviti ti res nebi bilo treba.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:

In ce bi mimo pes prisel en cica in potegnil ven fotoaparat in jo slikal bi se ti tudi zdelo ok? To tvojo logiko bi lahko potem uporabil vsak, ki je kdaj prisel v tezave zaradi slikanja otrok.

Kaj pa veš, koliko ljudi iz mimo vozečih avtomobilov ga je slikalo? Morda se te slike že prenašajo po pedofilski sceni.
wink-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
ksz

Gledam okolico Selnice ob Dravi, pa je tam nepokritih en kup cest in ulic, tudi glavna cesta med MB in Spodnjim Slemenom. V čem je štos? A bodo to "dodali" naknadno?