Si posodobil app Revolut na telefonu? Poizkusi se to, ce se nisi. Mogoce bo pomagalo tudi, da si namestis g-pay aplikacijo na novo oz. snames najnovejso razlicico iz apk mirror...lpImam Revolut / fizična Visa / SLO, žal ne gre
Si posodobil app Revolut na telefonu? Poizkusi se to, ce se nisi. Mogoce bo pomagalo tudi, da si namestis g-pay aplikacijo na novo oz. snames najnovejso razlicico iz apk mirror...lp
Naroči virtualni Mastercard in poskusi z njim, kot je napisala Jabe
Imas UK BIC? Moja Visa - fizicna je UK BIC. Vse ostalo imam na Slo naslov in tudi regijo na Slo. Sem pa vceraj placeval z njo in vse je slo brez problema. Skoda, da ti ne dela. Uporabljam pa tudi N26 na nemski naslov. Telefon pa je Pixel 3a.Kako pa izberes vrsto kartice? Eno virtualno že imam, pa je prav tako Visa.
Še moj update - pred časom se poizkušal dodati Revolut v GPay, pa ni pustilo - niti N26, niti Curve. danes sem spet poizkusil z Revolut in je šlo! Prav tak mi je Revolut dovolil dodati tudi Curve kot povezano kartico, kar pred časom ni šlo. Imam fizični revolut, poslan na SLO naslov (kot tudi N26).
Pa da vidimo, če bo šlo danes na črpalki plačat...
Gargy, kako si pa v revolut dodal Curve kartico? Meni napiše da ni prava cifra, kaj ni tako da lahko dodaš samo kartice izdane pri njih?