Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem ravnokar preveril, in imaš prav. Trenutno deluje dodajanje Curve v GPay samo, če imaš naslov prijavljen v UK
Meni je na srečo Curve uspelo dodati v GPay še pred tem.
Ni druge kot počakati na Curve fizično kartico? Ali je potrebno počakati le na potrditev njihove kartice in se nato že lahko uporablja? Vem da pri Revolutu, so ti dali na voljo virtualno takoj za v uporabo.
Sem dobil kartico in jo aktiviral. Sedaj pa se mi zatakne pri Google Pay. Dodam kartico in mi javi: "Choose how you will verify. Your bank wants to confirm it's you." Edina opcija za verifikacijo je preko SMSa. Kliknem naj pošlje SMS, ampak ga ne dobim. Predvidevam da je težava v telefonski, ki je brez 00386?
Ne sem imel enak problem. Sem pozkusil se drug dan potem sem malo pustil in ponovno poizkusil in nisem vec prisel do tega koraka ze takoj zavrne moznost dodajanja.
Sem probal z aplikacijo Permanent proxy in uporabil proxy v UK, ni delovalo.
Testiral sem tudi z VNP na telefonu, wifi na uri izključil.
Play store javi "This app isn't compatible with your device anymore. Please contact the developers for more info."
Sem clearal data+cache za google play, resetiral uri a ne pomaga.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.