Jaz sem uspel dodat N26 kartico v Google Pay, vendar ne morem nastivit, da bi ta kartica delala kot brezkontaktna kartica na POS terminalih.
In tudi ne bo, če imaš slovensko kartico (beri je nisi naročil na nemški naslov), ker Google Pay v sloveniji ni podprt.Jaz sem uspel dodat N26 kartico v Google Pay, vendar ne morem nastivit, da bi ta kartica delala kot brezkontaktna kartica na POS terminalih.
Iz enega drugega foruma:Bog ve, pa je tiho ... Saj tudi Android Auto uradno ni v Sloveniji... pa se kaj drugega
My understanding is that it is likely Apple Pay will come first, as Apple have a restriction that you can’t add if you have added another method in last 3 months.
So, either GPay then 3 months later APay or, APay then GPay right after…
Dela tudi z Viso (od junija), samo pravi BIN kartice mora biti:
Nemški in angleški BINi so: xxxxx31, xxxxxx32, xxxxxx33, xxxxxx79, xxxxxx80, xxxxxx81, xxxxxx82, xxxxxx83, xxxxxx84
Tukaj je postopek za pridobitev nemške kartice:
Revolut
Banka Revolut ponuja virtualne ali fizične debetne kartice ter osebni transakcijski račun v evrih ali funtih z jamstvom do 100.000 €.denar.svetidej.com
Naredil po tvojem vodiču, dobil Virtualno Viso, z angleškim BINom, ki pa ne deluje za contactless plačila v Google Pay. Me malo muči, ker prva fizična kartica, ki sem jo imel je imela GB BIN (Mastercard) a je potekla. Sedaj pa so mi poslali drugo, ki ima Slovenski BIN, in je neuporabna za Google pay.
Za 7. in 8. številko NE smeš dobiti 88, 89 in 90. Potem ti GPay deluje:Sem zaprl. No sedaj sem šel še enkrat skozi, pa je šla prijava v Google pay. Čudna reč. Moram ob priliki še preveriti če lahko plačam Hvala.
No ena zanimiva težava. Želel sem to isto Revolut kartico, ki na mojem telefonu dela za brezstična plačila dodati tudi na ženin telefon, pa kartico sicer sprejme za plačila na interentu ampak piše, da ne omogoča brezstičnih plačil. Neke jake fore s to aplikacijo
Nisem, ker je plačljiva Drugače pa kartico kot tako sprejme, recimo za plačila na Google play. Ne delajo zgolj brezstična plačila.