Pozdravljen.Pozdravljeni. Tudi sam imam N26 in Revolut, sem pa namestil še Google Pay (Samsung Galaxy S10). Težava nastane, ker ne N26 kartice, ne Revolut kartice ne gre nastaviti za brezstična plačila - dobim obvestilo "Te kartice ni mogoče nastaviti za brezstično plačevanje". Da pri N26 ne gre, mi je nekako jasno, saj ima kartica slovenski BIN. Revolut kartica (Visa) ima pa britanski BIN, zato bi načeloma naj delovalo - razen če česa ne vem?
Je morda kriva napačna verzija aplikacije Google Pay? Snel sem zadnjo verzijo z apkmirror.com. Kartic mi sicer tudi ne "obarva" v Revolut in N26 barve, kakor sem videl pri ostalih.
Če mi zna kdo pomagati v zameno za eno virtualno pivo, bom zelo hvaležen
To žal ni pomagalo, sem dobil popolnoma enak error
Ta DiPocket sem pa zgoraj videl, ampak se mi iskreno res ne ljubi kreirati še enega računa in prenašati sredstev. Morda v prihodnje, če bo želja po GPay res prevelika Zaenkrat pa bo očitno denarnica še potovala z mano (ali pa se vrnem na iOS)
Hvala obema!
Polovica slo. bank je to že razvila in se da že preko njihovega appa breztično plačevat, ostali pa razvijajo, da prehitijo G.pay predno uradno zaštarta, pomoje so zato pohiteli. Očitno ni nek strošek za banko.Ne vem zakaj bi nekdo šel neki svojga razvijat in zapravljati denar za to, sploh če že imajo podporo za GPay.
Bo bo brez skrbi. Koliko uporabnikov ima nlb, abanka itd. pa nikjer ni problema s plačilom breztično preko appa.Google Pay: only the sky's the limit
Revolut: kolikšen je domet ? bo šlo čez 10 Mio ?
Polovica slo. bank je to že razvila in se da že preko njihovega appa breztično plačevat, ostali pa razvijajo, da prehitijo G.pay predno uradno zaštarta, pomoje so zato pohiteli. Očitno ni nek strošek za banko.
Jaz ne rabim odpirati appa. Imam pa za razliko od Jest v telefonu nastavljeno da vedno uporabi privzeto aplikacijo