Google NEXUS 10

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Citat:
Uporabnik krava pravi:
BTW - ravno danes sem bil v (že nekaj časa) prenovljenem Mediamarktu v Celovcu. Tablic je kot listja jeseni in potencialnim kupcem res omogočajo preizkus. Vse je prižgano in povezano na splet, pa človek lahko mirno preizkusi.

Tale googlova desetka je pri nas 380 EUR, v MM pa 299. A je to samo spletna cena, a je enaka v fizični trgovini MM v AT (Celovec npr.)?
Si kaj gledal cene, oziroma, si si katero zapomnil? Tudi mini iPadi se mi zdijo ugodni.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem komaj pred časom našel tudi ščž
smile-1.gif

Malo dlje držiš na s c ali z in se pojavi, hehe.

Pa sem nameščal že dodatne tipkovnice pa na nobeni ščž, čeprav bi moralo biti, pol pa vidim šiptarijo...

22. jul 2007
13.559
1.745
113
124
Pri prijatlu sem malo testiral tablico in videl, da wi-fi nekam slabo lovi ali je še kdo to opazil.
Saj dela dobro, ampak po sami primerjavi z nekim kitajčkom je bilo na isti lokaciji po wi-fi analayzerju signal manjši za skoraj 7-10 decibelov pri nexusu 10
sprasujem se.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Cen nisem gledal. Preveri še pri sosednjem Ditecu - tam mislim, da ni razlike med spletno ceno in ceno v trgovini. Vsaj pri mojem telefonu v torek je ni bilo
cool-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Pri prijatlu sem malo testiral tablico in videl, da wi-fi nekam slabo lovi ali je še kdo to opazil.
Saj dela dobro, ampak po sami primerjavi z nekim kitajčkom je bilo na isti lokaciji po wi-fi analayzerju signal manjši za skoraj 7-10 decibelov pri nexusu 10
sprasujem se.gif

Zanimivo, meni 7" nexus najboljše od vsega, kar imam doma, kitajc pa porazno
smile-1.gif

Morda namerno pri 10", da s tem žre manj baterije?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Meni lovi povsod v hiši.. Da lahko nemoteno gledam npr. Tv...več niti ne rabim.
wink-1.gif

Zdak koliko ima signala pa priznam da niti ne gledam...dela ali ne dela to je vprašanje.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Kot kaže je nov model tik pred izdajo in hitijo s praznjenjem zalog. Cena res pošteno pada (tako v znesku kot časovni periodi
wink-1.gif
).

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Kako je to mišljeno za obstoječe naročnike?? A to prideš tja, rečeš sem ta pa ta in bi rad to tablico/prenosnik/TV, karkoli že, pa je to to? Ali kako gre to?
Ker tista cena Nexus 7 je zelo zelo nizka! Ali je kako doplačilo zraven teh 4€ pri naročnini?

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Greš v telekomovo trgovino, se vežeš za 2 leti (če maš vezavo od prej poplačaš - se ti splača če maš še kake 2-3 mesece do konca, drugače ne), izbereš tablico, plačaš po obrokih zraven mesečnega računa za SiOL (24X6 EUR za Nexus 10"/Galaxy tab 3 10.1"). Tako sem jaz vzel nexusa + 2 meseca zastonj naročnine + SiOL BOX za 1 EUR. Tko da me pride 144 EUR tablica, pa če takoj odštejem naročnino za 2 meseca (2X 47 EUR) je v bistvu smešno poceni
smile-1.gif

LP