Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Lp !
Želim vpisat celotno traso potovanja po Evropi. Google maps mi dovoli samo 10 točk ( postaj ), a se da to število povečat, da bi imel celo traso na eni sliki.
Hvala obema za pomoč ! jaz ne znam to narediti, da bi mi to ratalo. Da poenostavim . Start in cilj je istem mestu, naredimo krog, tako, da se ne vozim po isti poti. Obiskal bi 25 mest.
Na http://www.viamichelin.com/ se da, lahko dodaš 7 zaporednih mest (start, cilj ter 5 vmesnih) (klikni na "Add a destination")
3x ponovi vajo in boš imel praktično celotno ruto narejeno.
Tukaj lahko dodajaš točke, layerje, poti na svoj zemljevid, ki ga vidiš tudi na Android aplikaciji. Mislim da boš s tem lahko s tem vnesel tvojo celotno pot s 25 postanki, tudi z morebitnimi interesnimi točkami (znamenitosti ipd.).
Kako pa si to izvedel? Recimo jaz sem zdaj malo testiral ta My Maps in dodal 20 točk na pot. Je pa res, da sem moral to izvesti v dveh etapah - ampak mogoče to niti ni tako slabo, saj si lahko pot organiziraš po dnevih/tednih/državah ipd.
Je pa imel kolega podoben problem, ko si je organiziral pot po USA. Na koncu je uporabil Bing maps, ki nimajo omejitve 10 točk na pot.
Ti si sigurno profesor doktor a? oz. Captain Obvious. To namreč ni bila poanta... poanta je da snemajo ceste.
Pa 90% ljudi še vedno pozna storitev kot Nokia Here. ... Če rečeš samo Here nebo živ bog vedel o čem govoriš. Moraš povedati da gre za "aplikacijo, tisto ki je podobna google maps... ali pa sygnicu... a veš tista, ki je bila včasih Nokia Here" ... če pa takoj rečeš "Nokia" Here pa večina ve.
KSZ.
Google Street View pravi, da bodo/so bili v Sloveniji 05/2019 - 08/2019.
Zanima me, če jih je sploh kdo videl, so sploh bili ali je spet kaj vmes prišlo? Ko so bili pred leti pri nas, je bilo na forumih kar nekaj postov, kje so bili opaženi, letos pa nič.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.