Good morning i like your car

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Eh, pa saj tega je ogromno. Še celo stran imaš posvečeno tistim, ki so potem sami nategnili nateguna nazaj :D
Precej smešno branje
grin1.gif

http://www.419eater.com/index.php

Jaz se ravno zdajle ene 2 tedna ukvarjam z enim podobnim, ki bi mi nakazal 16 milijonov. Probavam izvleči 100 eur od njega, zaenkrat ne kaže ne dobro ne slabo
hysterical-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Malo pozno so mu začele svetiti rdeče lučke
Potem se je zelo potrudil in popravil vtis, ki ga je spet pokvaril, ker je očitno neizmerno naiven, saj je mislil, da se bo policija spravila na delo v slogu nadaljevank

jello

Guru
22. sep 2008
10.317
3.934
113
WTF? Zanimivo da mu v celi odisejadi ni kapnilo da angleži (oziroma irci) vozijo po kontra strani.

"Fou-on-nein" eaterje sem pred leti prebral v celoti in pri večini zgodb so mi tekle solze, sploh ko gledaš slike tistih majmunov z napisi.
hysterical-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.317
3.934
113
Ima ravno toliko veze da trg rabljenih med celino in otokom praktično ne obstaja (razen za dele in za tistih 10 eksotov, zaradi katerih zdaj ti mene buzeriraš). In tudi zato večina teh nategunov zdaj špila špance ali francoze (tudi sam sem lani dobival take ponudbe pa nobene nisem niti do konca prebral), tale je očitno naletel na posebej zabitega romuna.

Sicer pa, z enim povprečnim avtom (npr. golfom) z volanom na napačni strani nisi ravno eksot, prej bumbar.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.217
11.245
113
tako je meni en isto pisal da je še tretnutno v kandaharju, da po ka pride iz misije bo pa se potem vozil z avtom...delete mail, rešeno.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Mislim, kolko pa je se ovc. V trenutku ko imam denar v roki, vec nic ne nakazujem nikamor. Sicer pa ko dobim mail, da je z londona, VSAKEMU odpisem; jaz tudi, kje se dobima? Ko mi napise da je pa trenutno v parizu, pa mu napisem; ju3 sluzbeno letim tja; kje se dobima
smile-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.317
3.934
113
Na spam odgovarjat mora biti posebne vrste veselje ja. Predvidevam da tistim, ki ti pošiljajo penis enlargment pils ponudbe tudi odgovarjaš. V stilu da ti že imeš dolgega, če imajo mogoče kakšno tabletko za skrajšat zadevo. Tolk da barabe vejo kakega maherja majo na drugi strani.

Jest tisto kao
10.gif
.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
En je hotel 1x kupit materinega cmax-a za 3k več. Mu odpisem, naj nakaze na trr, pa mu ga osebno pripeljem v Pariz. Ded zagnano, da ne, da boma po njegovo naredila... Mi poslje neke podatke cez par dni, mu posljem nazaj, da je sla bencin pumpa. Ni blo problem, bo popravil na svoje stroske... Me naslednje jutro gnjavi naj mu dokumente slikam, snamem sliko z mobile.de pa napisem da se je mi baba not zaletela... Ni bil problem
smile-1.gif
))) Pol mu napisem, da sem motor prodal ven.... Ded bi se kr kupil.

Mater ce bi mu napisal, da je vkraden, bi pa samo kljuce kupil za 13k.

jello

Guru
22. sep 2008
10.317
3.934
113
In ti si bil ves čas dejansko prepričan da romun v resnici bere kar mu nakladaš.
hysterical-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Eh, pa saj tega je ogromno. Še celo stran imaš posvečeno tistim, ki so potem sami nategnili nateguna nazaj :D
Precej smešno branje
grin1.gif

http://www.419eater.com/index.php

Jaz se ravno zdajle ene 2 tedna ukvarjam z enim podobnim, ki bi mi nakazal 16 milijonov. Probavam izvleči 100 eur od njega, zaenkrat ne kaže ne dobro ne slabo
hysterical-1.gif
Dej skopiraj to dopisovanje sem
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
to so kilometerski zapisi in moraš met kak dan časa da enega prebereš

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
695
51
28
Citat:
Uporabnik jello pravi:
In ti si bil ves čas dejansko prepričan da romun v resnici bere kar mu nakladaš.
hysterical-1.gif

Jaz ponavadi zbrisem take maile, ce ze kaj pride skozi spam filter, ampak nedavno sem si pa z enim par mailov izmenjal. Zanimalo me je, kdaj Bo preklopil s pripravljenih dopisov NA resnicne odgovore. Skratka, ko je zacel Sam pisat, anglescina ni bila vec tako lepa, pa capslock mu je nagajal. V enemy mail sem mu ponudil tudi end link, da vidim, of kod pise. Pa je bill is nigerije... mislm, a so Res vs I of tam?