Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kupil en kitajski BT USB dongle za skoraj nič denarja. Na WIN 7 se zadeva inštalira brez napak, vendar ne morem dodati nobene nove BT naprave (je ne najde). A je problem v MS gonilniku ali samem donglu?
Pojdi pod upravitelja naprav in klikni z desnim na ta bluetooth dongle/Lastnosti/Podrobnosti in poglej pod ID primerek naprave kakšno cifro imaš tam.
Lahko pa probaš z driver genius ali kakim podobnim programom preverit, če ti bo preneslo gonilnike za stack.
Ok, dobil te Bluesolei gonilnike verzija 6 in nekaj. Mi jih je Kitajček poslal. Ne pomaga, isto zgolj išče in ne najde nobene naprave.
Mi lahko kdo predlaga kakšen BT USB dongle, da deluje na WIN 7?
To je to:
HW IDs:
USB\VID_0A12&PID_0001&REV_0100
USB\VID_0A12&PID_0001
Compatible IDs:
USB\Class_E0&SubClass_01&Prot_01
USB\Class_E0&SubClass_01
USB\Class_E0
Hvala za trud vnaprej.
Citat: Uporabnik sad pravi:
Ok, dobil te Bluesolei gonilnike verzija 6 in nekaj. Mi jih je Kitajček poslal. Ne pomaga, isto zgolj išče in ne najde nobene naprave.
Mi lahko kdo predlaga kakšen BT USB dongle, da deluje na WIN 7?
pa ti je poslal "demo" verzijo ali cele driverje. ker demo ti nebo najdo nič. sem mel isti problem 2 tedna nazaj.
tisto od kiajca ni delalo nič. sem cukno dol preko torrenta in dela kot mora.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.