Golf VI GTI vs. Megane RS 250

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
kolko vem je od petrovica dodelano le podvozje...in veliko bolj podhranjeni megan mu je kar hitro za ritjo...

se vedno sem mnenja da v ta avto spada 4x4...

z GTI-je povprecen voznik, drugace pa vem za eno dobro 5, ki se prodaja, PM...megana je mogoce kupit, prednarocila...FRS prevec denarja, res da na cesti izstopa...samo ni po mojih zeljah...osebno...

drugace pa, mogoce je se tukaj zraven kaksna astra h OPC...ki ima tudi velik potencial...

lp, dominic...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
nisem bral teme, edino ujel da avtor nima €€€.

in ker se mi je gti v zadnjih 2 gen. zdel všečen avto in kandidat za garažo (sicer mi je golf pač eden izmed mnogih) - mogoče je alternativa "gti za reveže". Golf siddharta (1.8 tsi) + remapping za 500€ in je near-gti za pod 20k. Če ga še kje imajo, seveda.

zgolj ideja... recimo da se avto rabi kot avto in pustimo lsd in podobne dirkaške krilatice ob strani. Itak ima večina več šans, da sreča dietilamid lizergične kisline kot lsd v golfu
wink-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik dominic pravi:
kolko vem je od petrovica dodelano le podvozje...in veliko bolj podhranjeni megan mu je kar hitro za ritjo...

se vedno sem mnenja da v ta avto spada 4x4...

Da, ampak poglej si koliko zaostaja za njim Gašper G. z EVO IX, ki je kolikor jaz vem še dodatno natunan na cca. 400 hp pa tudi obvlada ga nulo tako da...
smile-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
nisem bral teme, edino ujel da avtor nima €€€.

Ne skrbi ti za moje eure. Če nočem spušit v enem letu 10k na avtu, to še ne pomeni, da si ga nemorem trenutno kupit. Sem raje malo bolj racionalen in počakam na kakšno leto starega min. rabljenega, ki bo še vedno v tovarniški garanciji.
zmaga.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
da ne boš narobe razumel - mišljeno je bilo dobronamerno.
zmaga.gif

ker sem podobno razmišljal tudi sam. TT je sexy, ampak precej dražji in manj uporaben od "enake" tehnike v drugi obliki - gti. Novi model je cenovno tam-tam s starim, 1.8 pa 6k cenejši... se pa strinjam, nakup novega avta je v dobršnji meri €€€ skozi okno.

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
@ cizy

ne tako simpl tiste rezultate jemat, ta focus rs z grobnika ima veliko konjev, oskubljeno notranjost, drugo podvozje, slick gume (grošelj je peljal 1.46.xx na cestnih michelin cup)
Na grobniku so nekateri avti konkretno predelani res.
Sam focus RS je hud avto ampak ga na progi megan dosti lahko lovi zaradi manjše teže, ki pa je najpomembnejša tam.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
zadeva je popolnoma enostavna, vsaj pogon zadaj ima in serijsko spero. kaj dosti vec pa ne rabis za taksnega sportnika

BMW 135i

2310376681_6688c84d21.jpg

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik dominic pravi:
tale RS...leti na focusa, avto je definitivno pretezak...masina, podvozje...saj avto gre, je pa zelo okoren za vozit...in definitivno prevec konjev za sprednji pogon..

Al ga nisi peljal, al si ga pa, pa ne znaš vozit ... Ker pišeš neumnosti ...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Si pismen? Veš kaj verjetno pomeni?

Koliko ga jih je pa že vozilo? Pol alterja?
hysterical-1.gif

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Vrjamem da si ga v Need for speedu tko kot večina ostalih avtomobilov, kje več so le mokre sanje

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Kaj pa vem, ne potegne mi najbolj vizuelno, potem raje morda kaj takšnega;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3336023&show=1

Glede na to, kaj se išče je to vsaj po moji oceni top izbira.
Pri nas jih je malo, zunaj pa je izbira malo širša.

Že stari je bil top v primerjavi z ostalimi podobnimi vozili in mi je po izgledu boljši. Samo bo zelo dobro ohranjenega verjetno težko najti. Moj je šel pred dobrim letom
frown-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
zanimivo, zanimivo... od teh kekcev ki tako obvladate vse, pa je mogoce 1 al pa 2 dejansko bila na progi in preizkusila zmogljivosti svojega avta. Hvala bogu za internet drkače
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
In zakaj je bilo to treba name replicirat? Ko mu celo svetejem nekaj k se v praksi ok obnese, pa je podobno kar išče (VAG hlev)

Nazadnje urejeno: