GNR končno nov album

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Zame je najbolj legenda komad od njih November rain
srce-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
Jah če poslušaš GNR je in jih šteješ pod metal balade. Morš taprave slišat.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
A nirvana je bila kdaj dobra?

ne tako gnr kot nirvana so bili na ravni šank rocka
bonk.gif

fantje majo tolk milijonov prodanih plat po svetu in jih je folk verjento zato kupoval ker so bili zanič
uf-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
A to pomen da nesmem napisat da so oboji bedni. Sej poglej kok plošč je prodal Avsenik, po celem svet! Pa poglej kok folka pri nas to posluša....

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
A je kdo rekel, da so avseniki bedni? V svojem žanru razturajo, tako kot s GNR in Nirvana.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
A je kdo rekel, da so avseniki bedni? V svojem žanru razturajo, tako kot s GNR in Nirvana.
in tujci poznajo slovenijo zaradi avsenikov veliko bolje kot zaradi naših smešnih politikov
točno tako

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Samo tukaj je možno da se odpre tema guns n roses, se omeni michael jordan ter nato avseniki. Svaka vam čast.
aplauz.gif

p.s.: Plata seka.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Samo tukaj je možno da se odpre tema guns n roses, se omeni michael jordan ter nato avseniki. Svaka vam čast.
aplauz.gif

p.s.: Plata seka.

in se zraven pridružiš še ti
hysterical-1.gif

drgač pa plata nč posebnega

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Glede na "moderni" rock je plata dokaj OK, seveda ne more doseči kvaliteti original gunsov, a dan danes je rock zelo slabo zastopan.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
problem modernega rocka je en sam - štanca se.

ni več tega, da komadi zorijo, da jih delajo s čustvi, da se delajo z nekim zanosom, kot so jih recimo delali med drugim tudi Gunsi v 90-ih.

ne vem, kdaj sem nazadnje slišal rock komad in sem se lahko poistovetil z njem ... niti Metallica ne, niti nova plata Gunsov ne ...

žarek upanja so mi bili The Darkness in Alter Bridge, pa so žal oboji mislim da razpadli ...

ampak - ne glede na vse, to vse še ne pomeni, da nimajo nove glasbe dobre in na nivoji. pač, tak je moderni rock ... morda pa nekomu classic rock in stari rock nista všeč ... zame recimo je zlato obdobje rocka prav tu notri - od 1970 do 1995 ...

mi je pa nova plata od Gunsov tako tako, res pa je, da nisem slišal mastered plate, temveč demo komade (ja, no, okej, sem jih "staknil" že pred časom).

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Nisem ravno pristaš rocka ampak poznam GNR še od prejšnjih albumov.
Sem pa slišal komad iz "novega" albuma in se mi je zdalo vauuu,eni izmed redkih,ki so ostali zvesti svojemu zvoku!
Sploh,če gledam kaj je nastalo iz Linkin Park
bonk.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
problem modernega rocka je en sam - štanca se.

ni več tega, da komadi zorijo, da jih delajo s čustvi, da se delajo z nekim zanosom, kot so jih recimo delali med drugim tudi Gunsi v 90-ih.

Se ne strinjam. Ravno obratno. Sem prebral knjigo od Slasha, in ne boš verjel ampak komadi na appetite for destruction so bili narejeni v povprečju nekje v 15-20 minut.
grin1.gif
Pa poglej zdej en novodobni rock band ko album eno leto pacajo pa pride krš ven. Ravno to je bil point "starega" rocka.
Ko piše v knjigi da sta izzy pa slash eno lubico purila v nekem skladišču (stanovanje od slasha pa izzyja, kasneje axla), pa je izzy slasha na koncu po stegnu pošprical, nakar mu je slash rekel "dude, we must get ourself a bigger apartment".
hysterical-1.gif