Gmaps, začnite z voznjo?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici
Ko se mi telefon poveže z BT v avtu, mi ja random vžiga ekran in sprasuje za.pot kam sem namenjen. Včasih je to že prav "nadležno" ker se dogaja tudi pogosteje kot na minuto, včasih je pa tudi 10 minut stand by.

Kako to prepteciti? Ker res ne rabim vedno po navigaciji furat do znancev.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Poglej kako imaš nastavljeno v navigacijskih nastavitvah, levo zgoraj imaš tri črtice in greš pod začnite z vožnjo, potem desno tri pikice in nastavitve-prideš v navigacijske nastavitve ali direkt spodaj nastavitve in bolj spodaj navigacijske nastavitve. Tam imaš potem možnost-predvajaj zvočne namige ali spodaj-obvestila za vožnjo(prikaži predvideni čas prihoda, ko je vzpostavljena povezava BT z avtomobilom).
Čeprav imam te dve možnosti omogočene teh težav nimam.
Lahko pa, da imaš še kje drugje označeno kakšno dodatno nastavitev. Tam notri se malo poigraj z nastavitvami.
Kateri telefon? Če imaš Samsunga, da nimaš v Bixby Routines nastavljeno kakšno nastavitev?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici
Poglej kako imaš nastavljeno v navigacijskih nastavitvah, levo zgoraj imaš tri črtice in greš pod začnite z vožnjo, potem desno tri pikice in nastavitve-prideš v navigacijske nastavitve ali direkt spodaj nastavitve in bolj spodaj navigacijske nastavitve. Tam imaš potem možnost-predvajaj zvočne namige ali spodaj-obvestila za vožnjo(prikaži predvideni čas prihoda, ko je vzpostavljena povezava BT z avtomobilom).
Čeprav imam te dve možnosti omogočene teh težav nimam.
Lahko pa, da imaš še kje drugje označeno kakšno dodatno nastavitev. Tam notri se malo poigraj z nastavitvami.
Kateri telefon? Če imaš Samsunga, da nimaš v Bixby Routines nastavljeno kakšno nastavitev?
Hvala
Sem sedaj "odkljukal" obvestila za vožnjo pa da vidim kaj se bo zgodilo v avtu.
Telefon pocophone,
Če sem v avtu kjer ni povezan z BT teh zbujanj ekrana ni. Moram dobiti še kak drug avto za sprobat, čeprav dvomim da bi zato bil kriv avto.

Priponke

• Screenshot_2019-10-26-04-10-29-011_com.google.android.apps.maps.png
    Screenshot_2019-10-26-04-10-29-011_com.google.android.apps.maps.png
    154,5 KB · Ogledi: 161